- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
Merhaba arkadaşlar. az önce çok sinirlendim. şükür yeni evimize taşındık. 3+1 evimiz. kombiden verim alamıyoruz. evimize taşınmadan açılış olup olmadığını bilmediğimiz için servisi çağırdık. çalıştıramayacaklarını musluğunun kırıldığını değiştirmeleri gerektiğini söylediler ve 40 tl verdik. garanti dışındaymış. ki biz değil bağlanırken kırmışlar...
neyse ama şimdiki sorunumuz o kadar çok yakıyor ki anlatamam. aynı ilde eski evimiz 9 metreküp yakıyorduk. şimdi ise 20 metreküpten fazla yakıyoruz. ay sonundaki faturamız 800 tlyi geçecek...
bu konu üzerine servisi aradım. eğer kombide sorun çıkmazsa ücret talep ederiz ediler... ben nasıl güveneyim. belki hata yok deyip para çarpacak. yine mi para vereceğiz onlara... çok sinirliyim....
ne yapmamı önerirsiniz..
neyse ama şimdiki sorunumuz o kadar çok yakıyor ki anlatamam. aynı ilde eski evimiz 9 metreküp yakıyorduk. şimdi ise 20 metreküpten fazla yakıyoruz. ay sonundaki faturamız 800 tlyi geçecek...
bu konu üzerine servisi aradım. eğer kombide sorun çıkmazsa ücret talep ederiz ediler... ben nasıl güveneyim. belki hata yok deyip para çarpacak. yine mi para vereceğiz onlara... çok sinirliyim....
ne yapmamı önerirsiniz..