• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Komaya Girmek

secret-love

Heartless
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1.467
2
116
İstanbul
Kızlar ben saçımı boyamayı düşünüyordum bu aralar. haberlerde gördüm. İngilterede kadın marketten aldığı saç boyasını saçına sürerken komaya girmiş. acaba alerji testini yapmadığı için olabilirmi. peki siz yapıyormusunuz. yada kuaförde boyatanlar kuaförde alerji testi yapıyor mular? biraz korktumda :25: :26:

Son düzenleme:
Off nerden duyuyorsunuz böyle ekstrem örnekleri anlamıyorum
Dünyada milyonlarca insan kaç kere saçlarını boyuyor
Öyle tek tük örneklere takılsaydık hayat çekilmez olurdu
Boşverin böyle şeyleri
Ben çok kere boyadım alerji testini de yapmadım hiç
Başlığı okuyunca konu yanlış yerde falan sandım :37:
Muhtemelen konu başlığı düzenlenir zaten

Son düzenleme:
eskiden bende yapmıyodum alerji testini ve bişey olmamıştı ama artık her boyamamda yapıyorum mutlaka yine bi zararını görmedim zaten bünyene dokunucak bişeyse alrji testinde cıkar hassasiyetinin olup olmadıgı cnm ;) yap testini öyle kullan temkinli davranmak istiyosan :)

saç boyalarına benimde alerjim var aslında.her boya yapışımda çok korkuyorum valla elim yüzüm şişmez inşallah diye ama deli cesareti derler ya işte öyle boyatıyortum valla :27:
benim saç diplerim kaşınıyo o yani olay.başka bişey olmuyo allahtanda sen böyle şeyleri düşünme.korkuyosan bu kadar alerji testi yaptır madem :26:

bahsedilen ürün garnier naturals... pek çok kişi alerjik reaksiyon yaşamış bu markada
dikkatli olmakta fayda var

Back