- 19 Kasım 2024
- 92
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi ecesoguksu
-
Eski sevgilinse sorun yok.Eski sevgilim komando ıspartada. 2 gün önce yazmıştı wp falan çekmiyor biliyorum ama instadan ekle dediğimde asla çekmediğini söylüyor. Wp dan bazen yazıyor yani zorda olsa. Bende inanmıyorum bir şey varsa söyle konuşmayalım dedim valla giremiyorum. Askeriyenin her yeri aynı değil falan dedi. Yalan mı?
Hazırda hesabı var ekle diyorum wp dan zor yazıyorum giremiyorum altında hiçbir şey yok falan dedi. İnanmıyorum pekÇekmiyorsa bile istese Vpn ile girebilir. Mesleği gereği anonim kalması gerekiyor ya, belki açığa çıkarım diye İnsta hesabı açmıyor olabilir (fake insta açmasında sakınca yok diye biliyorum yani isim fotoğraf olmayacak)
Hali hazırda hesabı olup seni eklemiyor da olabilir bunu bilemeyiz.
?Eski sevgilin de sorun yok.
Eski sevgiliyle neden konuşuyosunuz ki zatenEski sevgilim komando ıspartada. 2 gün önce yazmıştı wp falan çekmiyor biliyorum ama instadan ekle dediğimde asla çekmediğini söylüyor. Wp dan bazen yazıyor yani zorda olsa. Bende inanmıyorum bir şey varsa söyle konuşmayalım dedim valla giremiyorum. Askeriyenin her yeri aynı değil falan dedi. Yalan mı?
Eski sevgilim yazmışsın ya eskiyse düşünme ,boşver.
Çocukla kötü nedenden ayrılmadık. O zaman diliminde ikimizde iyi değildik yani. Şu ana kadar pek yalan yakalamadım üstüne de basa basa söyledim yalansa bulaştırma beni vs vsEski sevgiliyle neden konuşuyosunuz ki zaten
Yani güvensizlikle yürütemezsin zaten bence sal gitsin.Hazırda hesabı var ekle diyorum wp dan zor yazıyorum giremiyorum altında hiçbir şey yok falan dedi. İnanmıyorum pek
Daha birkaç gün önce eski sevgilinize beddualar küfürler ettiğinizle ilgili konunuz var, aldatıldığınızla ilgili konunuz var ama siz bilirsiniz tabi.Çocukla kötü nedenden ayrılmadık. O zaman diliminde ikimizde iyi değildik yani. Şu ana kadar pek yalan yakalamadım üstüne de basa basa söyledim yalansa bulaştırma beni vs vs
Cekmeyen telefon vpn ile nasil girecek yahu?Çekmiyorsa bile istese Vpn ile girebilir. Mesleği gereği anonim kalması gerekiyor ya, belki açığa çıkarım diye İnsta hesabı açmıyor olabilir (fake insta açmasında sakınca yok diye biliyorum yani isim fotoğraf olmayacak)
Hali hazırda hesabı olup seni eklemiyor da olabilir bunu bilemeyiz.
Yanlış yazmışım ya kafam yerinde değil hastalık durumlarım var. Bir süre siteye girmeyeyim en iyisiCekmeyen telefon vpn ile nasil girecek yahu?
heee tamamŞu ana kadar pek yalan yakalamadım üstüne de basa basa söyledim yalansa bulaştırma beni vs vs
Benim arkadaşımın eski sevgiliside ınstasından asla eklemiyordu kızı, 1,5 yıl sevgili oldular. Meğerse çocuk kızları ekliyormuş ve eski sevgilisiyle iletişimdeymiş. Arkadaşımla ayırılınca,eskisiyle barıştı. Askerlerin fotoğraflı instagram açması yasak ama elbet internetin çektiği yerler oluyordur.Eski sevgilim komando ıspartada. 2 gün önce yazmıştı wp falan çekmiyor biliyorum ama instadan ekle dediğimde asla çekmediğini söylüyor. Wp dan bazen yazıyor yani zorda olsa. Bende inanmıyorum bir şey varsa söyle konuşmayalım dedim valla giremiyorum. Askeriyenin her yeri aynı değil falan dedi. Yalan mı?
isparta nin neresinde bu adamda cekmiyomus tel. bana inandirici gelmedi pekEski sevgilim komando ıspartada. 2 gün önce yazmıştı wp falan çekmiyor biliyorum ama instadan ekle dediğimde asla çekmediğini söylüyor. Wp dan bazen yazıyor yani zorda olsa. Bende inanmıyorum bir şey varsa söyle konuşmayalım dedim valla giremiyorum. Askeriyenin her yeri aynı değil falan dedi. Yalan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?