• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komando biri instaya girememesi normal mi?

ecesoguksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
92
5
1
25
Eski sevgilim komando ıspartada. 2 gün önce yazmıştı wp falan çekmiyor biliyorum ama instadan ekle dediğimde asla çekmediğini söylüyor. Wp dan bazen yazıyor yani zorda olsa. Bende inanmıyorum bir şey varsa söyle konuşmayalım dedim valla giremiyorum. Askeriyenin her yeri aynı değil falan dedi. Yalan mı?

Çekmiyorsa bile istese Vpn ile girebilir. Mesleği gereği anonim kalması gerekiyor ya, belki açığa çıkarım diye İnsta hesabı açmıyor olabilir (fake insta açmasında sakınca yok diye biliyorum yani isim fotoğraf olmayacak)
Hali hazırda hesabı olup seni eklemiyor da olabilir bunu bilemeyiz.

Eski sevgilim komando ıspartada. 2 gün önce yazmıştı wp falan çekmiyor biliyorum ama instadan ekle dediğimde asla çekmediğini söylüyor. Wp dan bazen yazıyor yani zorda olsa. Bende inanmıyorum bir şey varsa söyle konuşmayalım dedim valla giremiyorum. Askeriyenin her yeri aynı değil falan dedi. Yalan mı?
Eski sevgilinse sorun yok.

Çekmiyorsa bile istese Vpn ile girebilir. Mesleği gereği anonim kalması gerekiyor ya, belki açığa çıkarım diye İnsta hesabı açmıyor olabilir (fake insta açmasında sakınca yok diye biliyorum yani isim fotoğraf olmayacak)
Hazırda hesabı var ekle diyorum wp dan zor yazıyorum giremiyorum altında hiçbir şey yok falan dedi. İnanmıyorum pek

Eski sevgiliyle neden konuşuyosunuz ki zaten

İnstagram orda kısıtlanmıs olabılır askerıyede bırınden duymustum bu tarz bıseyler hatırladım. Ama vpn ındır dene dıyebılırsınız. Nasılsa carsıya cıkar

Milletin başını yakma sakın bilen biri olarak konuşuyorum dedikleri doğru vpn indir falan diyip zor durumda bırakma kimseyi sana uymuyorsa bırak ayrıl.

Çocukla kötü nedenden ayrılmadık. O zaman diliminde ikimizde iyi değildik yani. Şu ana kadar pek yalan yakalamadım üstüne de basa basa söyledim yalansa bulaştırma beni vs vs
Daha birkaç gün önce eski sevgilinize beddualar küfürler ettiğinizle ilgili konunuz var, aldatıldığınızla ilgili konunuz var ama siz bilirsiniz tabi.

Cekmeyen telefon vpn ile nasil girecek yahu?

Benim arkadaşımın eski sevgiliside ınstasından asla eklemiyordu kızı, 1,5 yıl sevgili oldular. Meğerse çocuk kızları ekliyormuş ve eski sevgilisiyle iletişimdeymiş. Arkadaşımla ayırılınca,eskisiyle barıştı. Askerlerin fotoğraflı instagram açması yasak ama elbet internetin çektiği yerler oluyordur.

Benim arkadaşım denizci bir çocukla flörtleşiyordu bak adam denizin ortasında aylarca haber vs alamıyor ülkeden. Çok az internetleri oluyordu görev yaptıkları bölgede diye biliyorum hani video izleyecek kadar bile yoktu. Bir de mesai saatleri öyle belli değil sabahtan akşama bir sürü iş oluyordu gemide.
Adam orada bile kıza destan yazıyordu her mesajına dönüyordu. Başka ülkede karaya indiklerinde bir daha hayatı boyunca gelmeyeceği yerden hat internet alıp yazıyordu. Erkeğin canı istesin eli kanda olsa hey siri der sesli komutla yine o mesajı atar sana. Çok üstüne düşme komutan çağırıyor, internet çekmiyor bunlar askerlerin klasik bahaneleri. Biraz sosyal medyada gez kızların hep aynı şeyleri yazdıklarını görürsün. Tabii haklı da olabilir bazen çekmiyor gerçekten biz bilemeyiz sen tanırsın onu biraz akışa bırak tavırlardan vs anlarsın.

isparta nin neresinde bu adamda cekmiyomus tel. bana inandirici gelmedi pek

Back
X