evet, ben yapıyorum :) çoğu ılk sayfada
Ben kendim pek kullanamıyorum ancak, kullananlarda çok beğeniyorum, çok şık ve tamamlayıcı oluyor yaka kolyeler.
Bunları siz kendiniz mi yaptınız?
Şöyle atlaya atlaya baktım son sekiz on sayfa gibi, kimilerinde göremedim sadece eklenti diye satır vardı ama görebildiklerimden bir kaçı üstünden yazayım dedim. Çok güzeller gerçekten.
Son bileklikler de çok cici olmuş, şeker gibi. :)
Bir sürü sayfa var, hepsine bakmak uzun sürer. Bir ara göz zevkim açısından bakmayı düşünüyorum her birine. Ayrıca, hediyelik olarak da düşünebilirim rahatlıkla. Elinize sağlık ve bol kazançlar olsun. Çok hoşlar.
tamam gıt karnını doyur
patates kızartması ye
onlar iyidir
Pışıık
Marul ve salatalik yiyorum rahatsız etmeyin
Pışıık
Marul ve salatalik yiyorum rahatsız etmeyin
sıkı bir performansa ıhtıyacın varçokum çok115 nasıl
sıkı bir performansa ıhtıyacın var
1 yılını vermelısın o zaman. ciddiyim sonunda öyle mutlu olacaksın ki :=) değer yanı buna.en az bir yıloda çok uzun geliyor sur ya şişko ölücem heralde hiçte bişey yapasım yok hepde aklımda sürekli bişeyler yapmam lazım diyorum kendime aslında
1 yılını vermelısın o zaman. ciddiyim sonunda öyle mutlu olacaksın ki :=) değer yanı buna.
kurtul artık şu fazlalıklardan. bence gercekten ınanırsan yaparsın
azim azim :) sabırsız olduugundan dolayı bir an önce olsun bıtsın ıstıyorsun ve bu da engel oluyor inancınabencede yapabilirim ama psikolog a mı gitsem napsam hep bi bezginlik varki diyet yaparken hiçte zorlanan biri değilim yani
azim azim :) sabırsız olduugundan dolayı bir an önce olsun bıtsın ıstıyorsun ve bu da engel oluyor inancına
nerden bildin kıss en kötü huyum bişey istediğimde hemen olsun istiyorum evet çok sabırsızım
ne kadar sureye ıhtıyacın oldugunu bılıyorsun ama bu bır türlü eyleme geçmiyor
buradan bellı yanı sabırsızlıgın
bencede yapabilirim ama psikolog a mı gitsem napsam hep bi bezginlik varki diyet yaparken hiçte zorlanan biri değilim yani
1 yıl dişini sıksayaparsın tatlım inanıyorum bende hemde şişko yaşamak ölmek ne demek ?
potasniyelin var kaldır kıymetlini azcık yaparsın bu dünyuada bir insana yakıştıramadığım tek sey fazla kilo gerçekten sana da yakışmıyır güzelliğini yağların örrtmesine izin verme !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?