Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben alıyorum şahsen.Çünkü kolu alınca o tüyler elde daha belli oluyo.Kollar temizken :)
Canım Bence kol öyle çıkarken hiç kötü bi görüntüsü olmuyor. Ellerin içinde aynısı geçerli ki daha ince tüyler onlar. Ağdayla alırsan çoğalmaz ihtimali de olmaz zaten.
Eller vücudun diğer yerleri gibi siyah çıkmıyor hem çok da olmuyor.. Tabi bu bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir.. Uzama süresi de diğer yerlerimize göre geç :)
bende 2 defadır aldırıyorum 2 ayda bir çıkıyor zaten belli olacak şekilde kuaförde aldırtıyorum bende çok korkmuştum kötü çıkarlar diye ama öncekiyle aynı çıktılar elimin üstünde kısaydı uzamazdı ama şimdi biraz uzuyorlar gibi sakın tüy olmayan yerlere ağdayı sürdürma oralardada çıkıyor sonra
Neremde tüy varsa alıyorum arkadaşım..
Ellerimin üzerinde 1 2 tanecik oluyor; çakmakla yakıyorum onları.
Canım Bence kol öyle çıkarken hiç kötü bi görüntüsü olmuyor. Ellerin içinde aynısı geçerli ki daha ince tüyler onlar. Ağdayla alırsan çoğalmaz ihtimali de olmaz zaten.
bende alıyoru kol alınca orada tek tük kalınca güzel durmuyor o nedenle alıyorum tertmi oluyor
biraz geç oldu sanırım ama ben de alıyorum ellerimin üstünü. kolumu ilk almaya başladığımda aynı şekilde korkmuştum çoğaltır mıyım diye ama sir ağda kalınlaştırma yapmadı ayrıca eskisine oranla daha seyrek çıkmaya başladılar.