Dövme kolun üstüne ( dirseğin üstü) nasıl bir dövme hoş olur sizce? yada olan varmı?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
1hafta gibi bi sürem kaldı kızlar:) dövmemi koluma yaptırma kararı aldım sonunda. fakat kedi peri arasında kaldım fikirlerinize açığım başka hoş duran bişide olabilir öptümnanaktan:KK16:

ben de kedi ve peri şekillerinden çok hoşlanıyorum ama ikisinin de şekli çok önemli nasıl durcağı ama kolda peri taşımak kediden daha anlamlı gibime geliyo:KK1:

Son düzenleme:
ben de kedi ve peri şekillerinden çok hoşlanıyorum ama ikisinin de şekli çok önemli nasıl durcağı ama kolda peri taşımak kediden daha anlamlı gibime geliyo:KK1:

bi arkadaşımın kolnda kedi dövmesi vardı ama portre böle. ölen kedisinin, bi köpek onun için kovalamıştı hiç unutmam::KK70::KK70:

bi arkadaşımın kolnda kedi dövmesi vardı ama portre böle. ölen kedisinin, bi köpek onun için kovalamıştı hiç unutmam::KK70::KK70:
o da güzelmiş kedisini sürekli yanında taşıyomuş gibi:86:
bence el bileğinde olan dövmeler de hoş duruyo illa koluma yapim demiyosan onu da bi düşün derim.ben de ne zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum bi türlü cesaret edemedim :KK61:

Sağ bileğimin iç tarafında 3 tane arka arkaya uçan martı var. Minik bir dövme ama ben çok seviyorum.

X