Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dövmekolun üstüne ( dirseğin üstü) nasıl bir dövme hoş olur sizce? yada olan varmı?
1hafta gibi bi sürem kaldı kızlar:) dövmemi koluma yaptırma kararı aldım sonunda. fakat kedi peri arasında kaldım fikirlerinize açığım başka hoş duran bişide olabilir öptümnanaktan
ben de kedi ve peri şekillerinden çok hoşlanıyorum ama ikisinin de şekli çok önemli nasıl durcağı ama kolda peri taşımak kediden daha anlamlı gibime geliyo
ben de kedi ve peri şekillerinden çok hoşlanıyorum ama ikisinin de şekli çok önemli nasıl durcağı ama kolda peri taşımak kediden daha anlamlı gibime geliyo
o da güzelmiş kedisini sürekli yanında taşıyomuş gibi:86: bence el bileğinde olan dövmeler de hoş duruyo illa koluma yapim demiyosan onu da bi düşün derim.ben de ne zamandır yaptırmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum bi türlü cesaret edemedim