Ortopedi Kolumdaki şişlik

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
merhaba ben bikaç gün önce sol bileğimin iki parmak kadar üstünde bir sertlik olduğunu farkettim yuvarlak bişey mercimek tanesinden büyük bastırınca acıyor ne olabilir acaba bir fikri olan var mı ?

canim ayni sey kuzenimin bileginde vardi dr kolunu cok zorlamaktan oldugunu söylemisti biraz buyuyunce o kitle operasyonla aldirdi ama simdi tekrarladi. bi dr git belki seninki farkli bisidir bi merhemle falan gecer belki.

Son düzenleme:
canim ayni sey benim kuzenimin bileginde vardi dr kolunu cok zorlamaktan oldugunu söylemisti biraz buyuyunce o kitle operasyonla aldirdi ama simdi tekrarladi. bi dr git belki seninki farkli bisidir bi merhemle falan gecer belki.

inanmıyorum yaa bir an dedm ben mi yazdm acaba bunu diyee
aynısı bende de var..mercimek kadr bastırınca biraz ağryo yağ bezesi gibi kımıl kımıl derinin altında :)
inş mühim bişi deildr canm ikimizinkide..

Son düzenleme:
inşallah bitanem ya hastaneye gideceğim pazartesi hangi bölüme gideceğimide bilmiyorum korkuyorum da ne zamandır var senin bu illet

bende de var ve adı ganglion kisti, benimki şu an 7 mm doktor biraz daha büyüyünce alırız dedi, ara sıra aşırı ağrı yapıyor kafasına göre takılıyor:) bunun için ortopediye gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…