• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolumdaki izler icin estetik doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

caroll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
318
141
103
merhaba arkadaslar kolumdaki izler icin ozeli mi, devlet hastanesini mi onerirsiniz ve devlet hastaneleri plastik cerrahlar esttetik yapiyor mu acaba ortalama fiyat bilgisi verebilirmisiniz onerilerinizi bekliyorum

Ne izi? Yanık izim vardı benim, 5 sene önce 5bin demişti bi dr. Avcılarda medipol du sanırım. Contratubex ilacını sürdüm 2 sene yaklaşık. Geçti gibi bisey iz görünmüyor. Beni rahatsız ederdi eskiden, şuan unuttum gitti çok iyi bi ilaç tavsiye ederim izler çok zorlu değilse ve yüzde değilse tabi

Ne izi? Yanık izim vardı benim, 5 sene önce 5bin demişti bi dr. Avcılarda medipol du sanırım. Contratubex ilacını sürdüm 2 sene yaklaşık. Geçti gibi bisey iz görünmüyor. Beni rahatsız ederdi eskiden, şuan unuttum gitti çok iyi bi ilaç tavsiye ederim izler çok zorlu değilse ve yüzde değilse tabi
kolumda ikisi de ,biiri ameliyat dikis izi digeri de ufak yanik izi var ben de krem kullanmayi dusundum ama cocuklukta yasadigim icin yillar gecti kremin bi etkisi olmaz sanirim bilemiyorum

biiri ameliyat dikis izi digeri de ufak yanik izi var ben de krem kullanmayi dusundum ama cocuklukta yasadigim icin yillar gecti kremin bi etkisi olmaz sanirim bilemiyorum
Benimde çocuklukta olmuştu. Ameliyat olacağınıza kremi kullanın düzenli her gün sürüp streç yapistiriyordum üzerine. Görünmüyor şuan nerdeyse. Dikiş izlerimi zaten çok çabuk yoketti o ayrı

Benimde çocuklukta olmuştu. Ameliyat olacağınıza kremi kullanın düzenli her gün sürüp streç yapistiriyordum üzerine. Görünmüyor şuan nerdeyse. Dikiş izlerimi zaten çok çabuk yoketti o ayrı
peki yillar gecse de etkisi olur mu bu kremin bi otuz yila yakin oldu cunku

Back