• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltulaltına lazer ve terleme problemi

nuris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
91
0
86
35
İstanbul
Koltukaltına lazer yaptırıp da terleme sorunu başlayan var mı böyle duyumlar aldım eskiye göre daha çok terliyor ve daha ağır kokuyormuş yaptıranlar yorumda bulunabilirse sevinirim

bende yaptırıyorum koltukaltıma ilk 2-3 ay nasıl ağır bi koku oluyordu nasıl terleme
ama sonra geçti terleme normale döndü .. çok memnunum

benımkı o donem yaza denk geldı pek rahatsız etmedı zaten hergun dus aldıgımız ıcın :) bı de ben zaten hıc terlemem o yuzden bıraz terlıomus gıbı oldu bende cok farkedılmedı yanı :D

bende yaptırdım koltuk altıma 8 seans gittim hiçbişeycik kalmadı bebek teni gibi. şuan saydım 4 tane tüy var ama gözükmüyolar bile.
koku filan yok kıllıyken kokuyodu asıl:1: hiçbi problem yok çok ama çok mutluyummmmmmmmmm:66:

Koltukaltına lazer yaptırıp da terleme sorunu başlayan var mı böyle duyumlar aldım eskiye göre daha çok terliyor ve daha ağır kokuyormuş yaptıranlar yorumda bulunabilirse sevinirim
Ben koltuk altı,genital ve tüm bacak lazer epilasyona başladım 5 seans gittim. Koku problemim hiç olmadı ama hem koltuk altımda hem de genel vücut terlemem de çok fazla artış oldu. Epilasyonu bıraktım ve 4aydır gitmiyorum henüz bi azalma olmadı umarım geçer

Back