Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koltukaltına lazer yaptırıp da terleme sorunu başlayan var mı böyle duyumlar aldım eskiye göre daha çok terliyor ve daha ağır kokuyormuş yaptıranlar yorumda bulunabilirse sevinirim
benımkı o donem yaza denk geldı pek rahatsız etmedı zaten hergun dus aldıgımız ıcın :) bı de ben zaten hıc terlemem o yuzden bıraz terlıomus gıbı oldu bende cok farkedılmedı yanı
bende yaptırdım koltuk altıma 8 seans gittim hiçbişeycik kalmadı bebek teni gibi. şuan saydım 4 tane tüy var ama gözükmüyolar bile. koku filan yok kıllıyken kokuyodu asıl hiçbi problem yok çok ama çok mutluyummmmmmmmmm
Koltukaltına lazer yaptırıp da terleme sorunu başlayan var mı böyle duyumlar aldım eskiye göre daha çok terliyor ve daha ağır kokuyormuş yaptıranlar yorumda bulunabilirse sevinirim
Ben koltuk altı,genital ve tüm bacak lazer epilasyona başladım 5 seans gittim. Koku problemim hiç olmadı ama hem koltuk altımda hem de genel vücut terlemem de çok fazla artış oldu. Epilasyonu bıraktım ve 4aydır gitmiyorum henüz bi azalma olmadı umarım geçer