Koltuktan idrar kokusu nasil cikar?

redpinkyellow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
328
187
35
Merhaba hanimlar. Yaklasik 1 buçuk yil annem bizimle kaldi ve hapsurunca idrar kacirma problemi vardi. Surekli koltuklarim idrara maruz kaldi maalesef ve sildik ama kokusu kaldi alinmasin gucenmesin diye de koku cikaracak yontemlere basvuramadim. Yikatmaya da veremedim. Simdi artik bizimle kalmiyor bende kokuyu cikarmak icin arayisa girdim ve üzerine uzaninca cok bariz idrar kokusu hissediliyor koltugu degistirme imkanimda su siralar yok tek koltukta var zaten hep ona otururdu.. maalesef 1 bucuk yil boyunca cok kereler koltuk idrara maruz kalinca defalarca koku verici seylerle silsem de gecmedi acaba baska önerisi olan var mi?

Çevrenizde halı yıkama makinesi olan varsa, koltuk yıkama aparatı var onların.
Ya da direkt bu işş yapanlar var, gelip evinizde yıkıyorlar.
Bu yöntem aklıma geldi sadece.

Çevrenizde halı yıkama makinesi olan varsa, koltuk yıkama aparatı var onların.
Ya da direkt bu işş yapanlar var, gelip evinizde yıkıyorlar.
Bu yöntem aklıma geldi sadece.
Cevremde hali yikama makinasi olan biri yok maalesef. Koltukları eve gelip yikadiklarini bilmiyordum bunu arastiracagim tskr ederim

Cevremde hali yikama makinasi olan biri yok maalesef. Koltukları eve gelip yikadiklarini bilmiyordum bunu arastiracagim tskr ederim

Ben bir iki ay önce yıkattım. 3 tane üçlük, iki tane berjer 120 tl mi ne. Baya siyah su çıktı ki biz 5 yıldır kullanıyorduk koltukları. (Altif kullanımımız bir yıldır var aslında, eşim yere yastık yığını yapıp yerde yatmayı sever, koltukta oturmaz.) beyaz sirke kokuyu çıkarır diye düşünüyorum ama koltuğa basıl uygulanır bilmiyorum.

Merhaba hanimlar. Yaklasik 1 buçuk yil annem bizimle kaldi ve hapsurunca idrar kacirma problemi vardi. Surekli koltuklarim idrara maruz kaldi maalesef ve sildik ama kokusu kaldi alinmasin gucenmesin diye de koku cikaracak yontemlere basvuramadim. Yikatmaya da veremedim. Simdi artik bizimle kalmiyor bende kokuyu cikarmak icin arayisa girdim ve üzerine uzaninca cok bariz idrar kokusu hissediliyor koltugu degistirme imkanimda su siralar yok tek koltukta var zaten hep ona otururdu.. maalesef 1 bucuk yil boyunca cok kereler koltuk idrara maruz kalinca defalarca koku verici seylerle silsem de gecmedi acaba baska önerisi olan var mi?
Bu tip problemlerde tek çözüm antibakteriyel yıkama yaptırmak.bu video iceleyin sanırım yardımcı olacak
[MEDIA

Son düzenleyen: Moderatör:
X