Koltuktaki nokta nokta küf lekeleri...

sezsez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
463
66
118
Bursa
Merhaba kızlar,

Salonumdaki krem rengi koltuklarımın üstünde nokta nokta küf lekeleri oluşmuş.bunları nasıl temizleyebilirim??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizinle aynı evde mi yaşıyoruz yoksa Şaka bir yana tesadüfün böylesi benim de salonumdaki krem rengi koltuklarda nokta nokta küf lekeleri oluşmuş hafta sonu farkettim.

Ne yapacağız peki

Ben hafta sonu gördüm. Çok fazla değil köşesinde oluşmuş. Açıkçası nasıl olsa detaylı temizlik yapıcam diye silmeyi denemedim. Ama şu asprin falan varya onunla silmeyi düşünüyorum.

Ben hafta sonu gördüm. Çok fazla değil köşesinde oluşmuş. Açıkçası nasıl olsa detaylı temizlik yapıcam diye silmeyi denemedim. Ama şu asprin falan varya onunla silmeyi düşünüyorum.

Ben bilmiyorum,nasıl bişey aspirin?ben limonlu suyla silin diye duymuştum.

[/IAsprin fısfıslı kırmızı bir şişede temizlik maddesi. Bimde falan oluyo. Birçok şeyi güzel temizliyo ama bilmiyorum küf lekesini temizler mi

Merhaba kızlar,

Salonumdaki krem rengi koltuklarımın üstünde nokta nokta küf lekeleri oluşmuş.bunları nasıl temizleyebilirim??

benim misafir odamın koltukları yeni geldiginde küf lekesi gibi küçük küçük siyah noktalar vardı ve beyaz sabun ile beyaz bez olma şartıyla silin demişlerdi belki sizinde temizlenir bende çıktı lekeler :)

Tesekkurler...deneyecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…