koltuklarını halı yıkama makinesi ile yıkayan varmı

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
2
86
Denizli
merhaba kızlar fıstık yeşili koltuklarımı bebişim kirletti siliyorum yeterince temizlenmiyor halı yıkama makinem var onunla denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum ya daha kötü olursa diye..Halı yıkama makinesiyle yıkadınızmı hiç koltuklarınızı sonuç ne oldu yazarmısınız?:CüvCüv:

benimde fıstık yeşili koltuklarım var ben senede 2 kez yıkıyorum makinyla tertemiz oluyo pırıl pırıl.bence kullan

canımmmmm benim koltuklarım bordo yaklaşık 2senedir hep halı yıkamayla yıkıyoruz benimde oğluşum malesef hep mama püre döktü o yüzden yıkamaya başladık ben çok memnunum makinem arçelik hem süpürge hem yıkama yeni model değil ama 6yıl oluyo çok temiz oluyo ben yapamıyorum güç gerekiyo eşim yıkıyo camları açıyorum akşama kuruyo :roflol::roflol:

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM HAFTA SONU EV BOYANIRKEN BENDE KOLTUKLARI YIKARIM O ZAMAN İÇİMİ RAHATLATTINIZ hihoyyyt

benim koltuklarimda bej cok acik renk yani..surekli hali yikama makinasiyla yikarim hic de birsey olmuyor piril piril oluyor ..ama kurumasi zaman aliyor..

bahar temizliği yaparken bende koltuklarımı yıkadım
benimki açık renk olduğu için
önce kosla halı yıkamayla sildim
sonra yine halı yıkama makinasını kullandım
önce silmemim sebebi çok kirliolmasıydı
şuan çok temiz.

benim çekyatalrım lila, koltukalrım ise kremle gül kurusu renginde. kışa girerken makinayla yıkadım hepsini artı halılaırmıda aynı gün yıkadım. bir günde heryeri bitirdik eşimle. silmekten daha güzel oluyor. her zaman sildiğim halde çıkan kire inanamamıştım. istersen bir köşesinde dene farkı gör ondan sonra koltuğun tamamını yıka sne bilirsin. ama silmekten daha kolay ve güzel

bende koltuklarımı halı yıkama makinesiyle yıkıyorum hiç sorun olmuyor hemde opırıl oluyor benim makinemin markası fakir detarjanıda kosla kullanıyorum cok memnunum

Merhabalar... Halı yıkama makinesi almak istiyorum, bana tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. :)))

benim çekyatlarım lila ve gülkurusu karışımı çok kirlendi ne kadar silsemde boş temizlenmiyormafoldumben
eşim hali yıkama makinesi almak istiyor ama ben temiz yıkanacağından emin olmadığım için aldırmıyorumbilmiyorumkismile
burda herkes memnun olduğunu yazmış
banada bir marka önerirmisiniz hanımlar

ailemde ihlasın halı yıkama makinası var hepimiz onu kullanıyoruz ihtiyacım olduğunda getiriyorum. tek sorun sürekli su doldur boşalt ama genel olarak çok güzel temizliyor. 1 günde bütün evin halılarını koltuklarını yıkamıştık eşimle silmekten daha kolay hiç yoktan.

ya kızlar ben koltularımı aldığımda firmanın elemanları koltukları kesinlikle halı yıkama makinasıyla yıkamayacaksın.Sonra süngerleri mahvolur ve garanti kapsamından çıkar dediler.Bana lekeleri nasıl ve neyle çıkaracağımı yazan bi kitapçık verdiler.Normal kiride sadece arap sabunuyla silmeliymişim.DAha önceki koltuklarımı bende halı yıkamayla yıkardım halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…