• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuklarına yeni çıkan kabartmalı polarlardan örten var mı?

meryemyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
189
5
96
Düzce
mehaba kızlar küçük yaşta evlendim.eşya seçimimi doğru yapamadım 3seneden sonra zevklerim oturdu ama iş işten geçti.salon takımlarım çok zevksiz hiç sevmiyorum.döşeme yaptırsam bile sevicemi hiç sanmıyorum.şu yeni çıkan kendinden kabartmalı kadifemsi bi polar çıkmış koltukların sırt kısmını açık kahve minder kısmını koyu kahve kaplasam sizce nasıl olur.koltukların resimlerini sizlere sunuyorum lütfen bir öneride bulunun.kullanan varmı.güzel olmazsa veya kullanışlı değilse boşuna almiyim.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0003.webp
    $Fotoğraf-0003.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 115
  • $Fotoğraf-0007.webp
    $Fotoğraf-0007.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $28032010231.webp
    $28032010231.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 152
koltukların oyle kotu durmuyo ama sen bıraz spor istiyosun sanırm.polarla kendinmi kaplıyacaksın?uzerine ortumu diktireceksin?onu pek anlayamadım.ama güzel görünüyolar.bide insan sıkılıyo hep goruduğumuzden ben de cok cabuk sıkılıyorum elımden gelse sene de bı koltuk değiştiririm ama nerdeeeee.kolay gelsın sana yardmcı olamadım ama

teşekkür ederim.kenarları ahşap olan koltuklara örtü güzel dikemiyolar yaa.ben kumaşı metre işi kestirip, üstüne bir renk altına başka renk örtücem.kenarlarını kıvırıcam arkalardan iğnelerim. krem ve kahve rengi kadife kumaş alıp kırlentler de dikicem değişik bi hava versin diye.amaaann biliyorum boş işler bunlar, işte değiştiremiyorum ya döşemesini de sevmiyorum bari onu görmem. ya millet ne güzel ev döşemiş yaaaa tabii birazda paraya bakıyor da :)))

canım bi arkadaşım kullanıyor o dediğin polardan ben önce koltuğun kendisi sandım çok güzel oturmuş kaymıyormuş zaten çok hoş ve güzel dururyor
ben kendim polar sevmememe rağmen çok beğendim bence dene çok güzel olur

Back
X