• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum çok u pahalı olur?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
arkadaşlar 6 yıldır silip durmama rağmen beyaz koltuklarım gözüme çok batmaya başladı. gördükçe sinirim bozuluyor sanki kirlenmiş gibi geliyor bana. bende antilop kumaşla kaplatmayı düşünüyorum. bu kez koyu renk kullanmayı düşünüyorum hatta yan kısımlarına deri yaptırabilirim. bu bana bir koltuk takımı parasına mal olur mu kaplatan oldumu memnun musunuz.oturulan ve yaslanılan minderleri fermuarlı zaten bilmiyorum antilop kumaş yıkanıyormu yoksa sadece silinecekmi. deri yada antilop kumaş zamanla renk atabilirmi yada soyulma oluyormu. yardımcı olursanız sevinirim. yeni koltuk almak bana göre değil koltuklarla senelerce idare etmeyi istiyorum. opuyorumnanaktan

canım yeni koltuk al daha iyi. ben sadece minderlerini ve arka kısmındaki kumaşı değiştirecektim yan kısımları zaten deri. 650-850 arası dediler o da kumaşının kalitesine göre artabilirmiş. ben vazgeçtim. biraz eskiyince toptan değiştirceğim.

yaa :( o zaman silmeye devam ben de döşemecide bir fiyat araştırması yapiym eğer çok pahalı derse kullanmaya devam napalım

internette araştır canım telefon numarası bulursun. arayıp telefonda yaklaşık fiyat sorduğunda söylüyorlar. fikir olur en azından

canım aynı durumdayız. benim koltuklarım da beyazdı ve antilop füme kaplattım, o kadar memnunum ki anlatamammmm , evim evim güzel evim bölümünde önceki ve sonraki hali var, bakabilirsinnn zemuszemus

benim köşem baya büyük, aynen seninki gibi fermuarlı minderleri var. dış kısmı beyaz deri. minderleri de antilop kaplattım ayrıca 6 tane de yeni kırlent yaptırdım içi dolgulu, hepsi 650 tl tuttu. koltuk alsan yani kaliteli bir koltuk çok daha fazla tutar ki..

ben sizin bulunduğunuz yerdeki piyasayı bilmiyorum ama ben ankarada çok araştırdım benimde koltukları m ın fermuarlı minderleri vardı çok işçilik dediler sabit olsa daha ucuz olurdu dediler bin lira fiyat çıkardılar biz de yenisini aldık bide eğer ehil elden çıkmazsa koltuğun orjinalliği bozuluyomuş bence eski yeni olmuyo ama üzerine giydirme kılıf yaptırabilirsin çıkartıp yıkarsın onuda kaliteli kumaştan yaparsam 400e yaparım demişti döşemeci umarım yardımcı olmuşumdur

benim köşem baya büyük, aynen seninki gibi fermuarlı minderleri var. dış kısmı beyaz deri. minderleri de antilop kaplattım ayrıca 6 tane de yeni kırlent yaptırdım içi dolgulu, hepsi 650 tl tuttu. koltuk alsan yani kaliteli bir koltuk çok daha fazla tutar ki..

canım 650 tuttuysa süper ben evinin fotoğraflarını görmüştümde yeni aldın sanmıştım. bu arada evinin pencereleri çok hoşuma gitti kocaman ( birde cam silene sor) evin çok güzel güle güle otur

ben sizin bulunduğunuz yerdeki piyasayı bilmiyorum ama ben ankarada çok araştırdım benimde koltukları m ın fermuarlı minderleri vardı çok işçilik dediler sabit olsa daha ucuz olurdu dediler bin lira fiyat çıkardılar biz de yenisini aldık bide eğer ehil elden çıkmazsa koltuğun orjinalliği bozuluyomuş bence eski yeni olmuyo ama üzerine giydirme kılıf yaptırabilirsin çıkartıp yıkarsın onuda kaliteli kumaştan yaparsam 400e yaparım demişti döşemeci umarım yardımcı olmuşumdur

daha önce mutfak sandalyelerimi kaplattığım bi yer vardı oraya giderim heralde ama ne kadara mal olur burada bilemem sormam lazım

internette araştır canım telefon numarası bulursun. arayıp telefonda yaklaşık fiyat sorduğunda söylüyorlar. fikir olur en azından

internette antilop kumaşın metresi 18 EUR yazıyodu kaç metre giderki bir koltuk takımına acaba?

canım aynı durumdayız. benim koltuklarım da beyazdı ve antilop füme kaplattım, o kadar memnunum ki anlatamammmm , evim evim güzel evim bölümünde önceki ve sonraki hali var, bakabilirsinnn zemuszemus

peki yıkanabiliyor mu bu kumaş

yıkamayı denemedim, kuru temizleme garantili dediler. ama siliniyor rahatça, zaten leke tutmuyor bayıldım. sertex in antilopu benimki. köşe koltuğumu aldığım yere yaptırdım ben, uygun fiyat çıkardığını düşünüyorum. 16 metre gitti sanırım benim koltuklara...kırlentler+işçilik var işte. dikişin düzgün olması çok önemli tabii

yıkamayı denemedim, kuru temizleme garantili dediler. ama siliniyor rahatça, zaten leke tutmuyor bayıldım. sertex in antilopu benimki. köşe koltuğumu aldığım yere yaptırdım ben, uygun fiyat çıkardığını düşünüyorum. 16 metre gitti sanırım benim koltuklara...kırlentler+işçilik var işte. dikişin düzgün olması çok önemli tabii

güle güle kullan çok güzel görünüyor seninkiler

Back
X