benim köşem baya büyük, aynen seninki gibi fermuarlı minderleri var. dış kısmı beyaz deri. minderleri de antilop kaplattım ayrıca 6 tane de yeni kırlent yaptırdım içi dolgulu, hepsi 650 tl tuttu. koltuk alsan yani kaliteli bir koltuk çok daha fazla tutar ki..
ben sizin bulunduğunuz yerdeki piyasayı bilmiyorum ama ben ankarada çok araştırdım benimde koltukları m ın fermuarlı minderleri vardı çok işçilik dediler sabit olsa daha ucuz olurdu dediler bin lira fiyat çıkardılar biz de yenisini aldık bide eğer ehil elden çıkmazsa koltuğun orjinalliği bozuluyomuş bence eski yeni olmuyo ama üzerine giydirme kılıf yaptırabilirsin çıkartıp yıkarsın onuda kaliteli kumaştan yaparsam 400e yaparım demişti döşemeci umarım yardımcı olmuşumdur
internette araştır canım telefon numarası bulursun. arayıp telefonda yaklaşık fiyat sorduğunda söylüyorlar. fikir olur en azından
canım aynı durumdayız. benim koltuklarım da beyazdı ve antilop füme kaplattım, o kadar memnunum ki anlatamammmm , evim evim güzel evim bölümünde önceki ve sonraki hali var, bakabilirsinnn zemuszemus
yıkamayı denemedim, kuru temizleme garantili dediler. ama siliniyor rahatça, zaten leke tutmuyor bayıldım. sertex in antilopu benimki. köşe koltuğumu aldığım yere yaptırdım ben, uygun fiyat çıkardığını düşünüyorum. 16 metre gitti sanırım benim koltuklara...kırlentler+işçilik var işte. dikişin düzgün olması çok önemli tabii
internette antilop kumaşın metresi 18 EUR yazıyodu kaç metre giderki bir koltuk takımına acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?