koltuklarımı kaplatmak değilde kılıf istiyorum.

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar bir de size danışayım dedim. Benim salon takımlarımın yüzeyi eskidi. Tabi malum kriz vs yenisini alamıyoruz.Kaplatmakda pahalı geldi. Hem yine eskir. Bir arakadaş giydirme kılıflardan bahsetti, Hem farkedilmiyor bile kılıf olduğu dedi hemde daha ucuz olur sana dedi. Ayrıca pislendiğinde at makineye yıka. Ikeada böyle takımlar var hatta bileniniz varsa. Bilgisi olan veya yaptıran varmı? fisfisfis

evet ya bende istiyorum su buzgululer varya yani burusuk duranlardan onlardan istiyorum nasil acaba yada farkli olanlar varsa bilen arkadaslar yazabilirmi

Arkadaşlar büzgülü koltuk kılıfları için önce güzel oluyor fakat bir kaç yıkamadan sonra lastiği bozulup deforme olduğu için çok kötü duruyor diyorlar tabi tercih sizin isterseniz perde satan yerlerde kumaşı kendiniz beğenip koltuğa dikim yaptırabilirsiniz.

evet ya bende istiyorum su buzgululer varya yani burusuk duranlardan onlardan istiyorum nasil acaba yada farkli olanlar varsa bilen arkadaslar yazabilirmi

Yok hayatım onlar kötü duruyor bence, basit yani. Ben düz dikim istiyorum. Kaplama gibi oluyor.
Örnek resim gönderiyorum şimdi gelirmi bilmemde bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $2_2_100_9745.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 96
bende koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum...unkapanında döşemelik toptan ucuz kumaş satan yerler varmış oradan alırım kumaşını diye düşünüyorum..

bende koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum...unkapanında döşemelik toptan ucuz kumaş satan yerler varmış oradan alırım kumaşını diye düşünüyorum..

Hangi yakada oturuyorsun bilmiyorum ama kadıköyde de varmış. bende bu giydirmeler için kendim alırım kumaşı diyorum.
kirlenincede atar makineye yıkarım, oh mis.kaydirigubbakcemile5

Süper arkadaşlar benimde doğumum var evde bebek odası ayarlanacak.oturma odamızı bebek odası yapmak zorundayız.otuma odasından bir koltuk salon takımlarının yanına gelmek zorunda.Böylece çok zıt iki renk bir arada olucak.Bende hepsine birden bayaz yada contry tarzı bir giydirme kılıf diktireyim istiyorum.Bursada oturuyorum hiç biyer bilmiyorum bu işle uğraşan adres verebilecek olan varmı?