Koltuklarımı aldık...Salonumu dizayn edelim mi sevkli bayanlar ??? Yardım lütfen

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Arkadaşlar salonum için uzun bir süre düşündükten sonra bu takımda karar kıldım aslında hiç aklımda olmayan ve hiç düşünmediğim renkti ama görünce çok beğendim...Sizce nasıl değiştirme olanağımız var ? Sizce güzel mi ? Ben çok beğendim ama sizlerinde fikri önemli :) Yemek takımımda beyaz renk...

(Resimler aşağıda)

Ben şimdi bu koltuk takımını nasıl halı + perde + aksesuar...vs ıle tamamlamalıyım kı mobilyayı göstersin ? Ve odam çok şık olsun ?? Bana yardım edebilirmisiniz Resimli örnek verirseniz görsel daha iyi olacaktır...Ne renk halı nasıl model halı ? Ne renk perde nasıl model perde + aksesuarlarım ne renk olsun + baska nasıl canlandırabılırım ? Duvar rengim nasıl olsun ? Duvar kagıdı olmalı mı ?

Son düzenleme:
Koltugum...

$1 (1).webp $1 (2).webp $1 (5).webp $1 (4).webp

$1 (7).webp $1 (6).webp $1 (3).webp

Bu da mağazadan görünümü fakat ışıktan dolayı rengi değişik çıkmış ayrıca resimde ortadakı yastık yok...$2.webp

koltuklar çok hoş gözlerim kamaştı :) bende sürekli evimizi değiştiririm çok meraklıyımdır bu konuya :) canım bence resimdeki gibi koltuklarında kullanacağın minderlerin renginde yani daha koyu renkte halı ve perde seçmelisin diye düşündüm ben ki koltuklar zaten açık renk dediğim gibi göz kamaştırıyo ve halını da açık tonlarda tercih edersen çok göz yorabilir diye düşünüyorum.açık renk tül ve yine üzerine koyu tonlarda fon ya da kanatlar tercih ederdim ben ama kanatları tafta kumaştan tercih ederim ki koltuklar gibi ihtişamlı dursun.bilmiyorum bu saatte bunlar canlandı gözümde :)

tabloları da unutmamak gerekir, koltuklar süper güle güle kullan canım renklerine uygun modern bi kanvas tablo al bide harika uyar sevgiler :)

nişleri de unutmamak gerek:) koltukların ve minderin rengi resimdeki gibi mi bilmiyorum ama uygun bir duvar kağıdı tablolar ve ayrı bir duvardaki nişlerde hoş bir hava katacaktır bence :)

Doğtaş'tan mı salon takımı?

Öyle değilse de fark etmez, bayılıyorum ben bu takıma.

Rabbim mutlu, huzurlu ve sağlıkla kullanmanızı nasip etsin.

ben de o halıya bayıldım!!!ama ben bu takımı sadece halı için bile alabilirim bence böyle çok hos olmus halının aynısı al derim!koltuklar zaten yeterince şık ve iddialı halının sade ve soft tonlarda olması ortamı yumusatmıs bence.

öncelıkle hayırlı olsun tek tek bildiğim kataloglara baktım ama halı malesef bulamadım 1. ve son resimdeki halılardan aramıştım senin için ama bulamadım eğer gözüne carparsa rasgele halıcıları gezerken muhakkak kacırma resımdekı gıbı al...Eğer bulamassan ben katologları ınceledım sımdı senın ıcın ama bulamadım malesef o halılardan varda renk yok sadece şunları bulabıldım en uyanlar bunlardı :26:

$saray (3).webp$angora (1).webp$angora (2).webp$saray (1).webp$saray (2).webpEki Görüntüle 482208

Malesef dediğim gibi bulamadım sadece bunları bulabıldım :26:

Ama perde için fikir verebilirim bak böyle olabılır mesela...Yandan görünüyor ancak ama modelı ve rengi görmen önemlı :)

$283657_3799567662372_1472473493_n.webp

Zevkiniz çok hoş,şık :31:

Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :16:

Bu arada halınızı mürdüm rengi de seçebilirsiniz,yine koltuğun tonlarında bir halı alırsanız ortamı boğabilir,mürdüm rengi bir halı koltuğun rengini ortaya çıkaracaktır :98:

Son düzenleme:
son olarak bunu bulabıldım eger daha cok alternatif bulursam muhakkak ekleyecegım buraya yardımcı olmak isterim elimden geldıgınce...

Bu pıerre cardin marka halı = rengi pek uymasada yinede fikir olsun dıye eklıyorum rengi koyu düşebilir baktım ama daha açık tonu yoktu...Tam resimdeki gibi ton bulursam muhakkak eklerim ve hangi markada oldugunu söylerim...kolay gelsın

$pierrecardin_hali_4653L.webp

çok güzel canım güle güle otur içinde bu koltuk takımını pembe,mürdüm,mor ile çok güzel kombinlersin .koltuklarını nerden ve ne kadara aldığını yazarmısın canım

çok güzel güle güle kullanın...Aklımda dekorasyon için bi kaç bir şey belirdi ama resim bulmak lazım...Ben internetten bakınacağım halı + perde + duvar kağıdı hakkında uygun olan bişeyler bulabılırsem buraya ekleyip fikir veririm...Kolay gelsin :)

Halının ve perdeye yaptıracağınız fonların rengi aynı olsun ve koyu renk olsun açık renkten uzak durun çünkü zaten koltukların zemini açık renk...Halı ve perde işlemini dediğim gibi yaparsanız hoş bir hava katacaktır salonunuza ve mobilyalarınızın güzelliği dahada otaya çıkacaktır :) Kolay gelsin

bu arada resmi koyamadım buraya ama buradaki arkadaşlarında netten gördüğüm örneklerinde tonlamaları hep aynı yönde.halı ve perdelerde daha koyu renkler kullanmalısın ki boğmasın ortamı göz yormasın.bende merak ettim nereden ve kaça aldığını doğrusu :)) mutlulukla eskitin inş. :)

arkadaşlar hepınıze tek tek tesekkür ederim...Özel mesaj gönderdım isteyen arkadaslara...Perdeyi nasıl yaptırayım pekı onun hakkında bılgı verebılcek var mı ? Halı tam olarak resımdekı gıbı hem renk hem model acısından olsa cok ıyı olacak gören olursa hangi markada oldugunu söylerse lütfen cok sevınırım...Aradım bulamadım :) Herkese tekrar tesekkürler ilginiz için :34:

bende tşk ederim msj için ben cvp yazamıorm maalesef msj hakkım yok :S neyse tekrar güle güle kullanmanı dilerim.krem düz tül,perde koyu renk fon ya da kanat olarak halıya uyumlu ve tafta kumaştan yaptırmanı öneririm.sevgiler...

bende tşk ederim msj için ben cvp yazamıorm maalesef msj hakkım yok :S neyse tekrar güle güle kullanmanı dilerim.krem düz tül,perde koyu renk fon ya da kanat olarak halıya uyumlu ve tafta kumaştan yaptırmanı öneririm.sevgiler...

Rica ederim ne demek :) Asıl ben tesekkür ederim fikir verdiğin için :34:

Back
X