koltuklarıma uygun hangi renk halı

sevimlidxuxnya

sevimlidünya
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
60
0
96
kızlar koltuklarımın üstü turuncu alt kısımları siyah deri.kullandığım halı çok soluk kalıyor.temiz olduğu halde renginden dolayı kirli gibi duruyor.halıyı değiştirmek istiyorum.koltuklarıma uygun hangi renk halı almalıyım?çok kararsız kaldım.yardımlarınızı bekliyorum.resimli olursa çok sevinirim. :)

koltukların resmini bi görseydik keşke canım daha iyi yardım edebilirdik.ama turuncu renge yeşil krem tonlarında çok tatlı oluyo.oda çocuk odası gibi hava verir bana kalırsa, krem kahve turuncu güzel durur bence .

koltukların resmini bi görseydik keşke canım daha iyi yardım edebilirdik.ama turuncu renge yeşil krem tonlarında çok tatlı oluyo.oda çocuk odası gibi hava verir bana kalırsa, krem kahve turuncu güzel durur bence .

$vienna%201090%20a%20krem%20kah.webp$saray.webp$venedik_mekan.webp$3953.webp

valla üsttekilerin hepside süper olur ama çok turuncu içinde olmaması gerekiyo yoksa boğar göstermez.acı kehve ve krem halı süper olur bence :):34::54:

karmen odessa 8012 almaya karar verdim.adını hiç duymadım ama çok beğendim.kızlar bu halıyı kullanan varmı.varsa lütfen cevaplayın.

bence kremli birşey olmalı turuncu rengin canlılığını dengelemesi için yoksa kafe gibi durur göz yorar

Back
X