koltuklarıma istanbul desenli örtü

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar salonumdaki mobilyalar siyah , koltuklar ise siyah-gri. bende kırık beyaz örtü almak istemiştim sonra arkadaşımın önerisiyle istanbul desenli örtü aldım. koltuklarıma göre kestim diktim alt tarafları kaldı sadece amaa desenlerin yoğunluğundan bana ev daha karışık oldu gibi geldi. desen çok güzel ama tüm koltuklarda boğar mı acaba ? aslında iki seçeneğim var ;
1- aldığım kumaşla tüm koltuklara örtü dikeceğim
2- yada sadece tekli koltukların her tarafını bu örtü ile kaplayacağım ikili ve üçlü kanepelerede kırlentler dikeceğim örtü kullanmayacağım ,
sizce nasıl yapmalıyım resimde ekliyorum fikirleriniz önemli bi kaç güne kadar halletmem gerekiyor şimdden teşekkürlerrr $36515_10200488466437347_46379829_n.webp$250307_10200488472757505_1993665785_n.webp$553613_10200488469757430_720030873_n.webp

ayy kızlar bi bakın lütfen pc başında oturdum bekliyorum ona göre bugün başlıcam yapmaya :(

bence teklileri kapla.diğerlerine kırlent dik.o zaman çok karmaşa olmaz.biraz böyle kullan hala boğucu gelirse 2li ve 3lü ye düz krem alır yaparsın

bencede sadece teklileri kapla,hepsini kaplarsan çok desenli ve göz yorucu olur yada 2 li veya 3 lü yü kapla teklileri düz renkli de yapabilirsin :34:

bence teklileri kapla.diğerlerine kırlent dik.o zaman çok karmaşa olmaz.biraz böyle kullan hala boğucu gelirse 2li ve 3lü ye düz krem alır yaparsın

aynen öle düşündüm çok tşk ederim cevabınız için. kanepelere düz renk örtü alcam. kırlentleri nasıl yapayım sadece 2 yana birer tane mi yoksa sırt kısmını büyük kırlentlerle mi doldurayım sizce

Tüm koltukları kaplardan cok daginik gözükür evin.
Teklileri kaplamak daha mantıklı,kirlentlerle de tamamlarsın.

Bu deseni cok seviyorum su anda oldukca popüler.
Benim terasın kapalı bölmesinde bu desende perdelerim var .cok cok cok sık duruyor perde de.

canım ben örtü hiç sevmem, sırf kirlenmesin diye tedbir alayım derken hem karmaşa bir görüntüyü hemde zırt bırt kaymasından dolayı strese girmeyi tercih etmem...koltukların gayet şık bi renk..bence örtü örtme büyüklere...
illaki değişiklik istiyorsan hepsine kırlent dik, kırlentler baya değişik gösterir zaten...ama tekliler öyle sırıtacak bence...ama sen bilirsin..

canım ben örtü hiç sevmem, sırf kirlenmesin diye tedbir alayım derken hem karmaşa bir görüntüyü hemde zırt bırt kaymasından dolayı strese girmeyi tercih etmem...koltukların gayet şık bi renk..bence örtü örtme büyüklere...
illaki değişiklik istiyorsan hepsine kırlent dik, kırlentler baya değişik gösterir zaten...ama tekliler öyle sırıtacak bence...ama sen bilirsin..

yaa öyle mi diyosunn :( ama ben bugün teklilere diktimm güzel oldu ama dediğin gibi diğer takımla alakası kalmadı teklilerin:18::18::18:
yarında kırlentleri dikicem sonra resm eklicem canmm

Tüm koltukları kaplardan cok daginik gözükür evin.
Teklileri kaplamak daha mantıklı,kirlentlerle de tamamlarsın.

Bu deseni cok seviyorum su anda oldukca popüler.
Benim terasın kapalı bölmesinde bu desende perdelerim var .cok cok cok sık duruyor perde de.

arkadaşımda teras katta oturyr onunda çatı katı pencerelerine bu kumaştan perde diktim çok güzel oldular :) bu kumaşı alırken kararsız kalmıştık artık demode oldu diye hala popülerse ne mutlu bize :34::34::34::34:

Teklilerin resmini gormek isterdim.kirlentleri dikince uyar ya.birde nasil diktin ortu.koltuklarin minderli mi?benimlinin oturma sırt kisimlari minderli bende ortu diktirmek istiyorum da.

Teklilerin resmini gormek isterdim.kirlentleri dikince uyar ya.birde nasil diktin ortu.koltuklarin minderli mi?benimlinin oturma sırt kisimlari minderli bende ortu diktirmek istiyorum da.

tekliler minderli değil malesef keşke minderli olsa daha kolay dikilirdi :) kenar alt ve yan kısımlarını tek tek parçalar halinde kesip birlerştirdim puzzle gibi :34: bi kaç saat sürdü ama değdi oturma ve sırt kısmına tek parça olarak dikcem dikiş makinası başında boynum tutulduğu için onu yarına bıraktım yarın akşam resim eklerim ( bu arada ilk örtü dikiş deneyimim di)

Back
X