Koltuklarım kahverengi-bej renginde. Buna uygun halı arıyorummmm :)

emuhande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
13
0
86
İstanbul
Arkadaşlar salonum için, kahverengi-bej renkli deri koltuklarıma uyacak bir halı arıyorum ama bir türlü bulamıyorum.

Koltuklarım yarı klasik ve zıt renklerin kontrası olduğu için halı seçimi çok zor.
Desenini beğensem, rengini beğenmiyorum. Rengini ve desenini beğensem, hayatımda hiç duymadığım kalitesiz bir markanın ürününü buluyorum.

Bildiğiniz bir marka veya ürün var mı bu şekilde?

turkuaz kahve -kremli bir halı bulabilirsen kahve ile çok yakışıyor cnm..yine krem renk alırsan ev çok tek renk oluyor benim evim gibi...

$Görüntü156.webp benim koltuklarımda kahve- bej ama mozaik desenli halıyla çok şık duruyo. ben bir kaç ay önce taşınırken çekmiştim bu resmi.üstelik çok da memnunum halımdan. leke de tutmuyo.

Son düzenleme:
merinosun yeni bi halısı çıkmıiş modelii süper hemen aldım eger istersen resmini eklerim benim koltuklarda öyle kahve bej gören halımı begebdi bayıldıuıı istersen eklerim görürsün

merinosun yeni bi halısı çıkmıiş modelii süper hemen aldım eger istersen resmini eklerim benim koltuklarda öyle kahve bej gören halımı begebdi bayıldıuıı istersen eklerim görürsün

ya benim koltuklarda kahve beyaz daha halıya bende karar veremedim muhtemelen bende merinostan alıcam ama hangi modeli aldın banada bi yardımcı olsan:5: eklermisin resmini??

Back
X