• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuklarım fıstık yeşili halım lila :(

serpilgkbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
94
4
86
39
Antalya
arkadaşlar yardım edin o kadar anlamsın bişey yapmışımki hiç düşünmeden aldım ikisinide ne alakaysa fıstık yeşili koltuk takımı perdeler yeşil çiçekler kanepelere uygun halım lila renkte sizce bu uygunsuz renk düzenini ne ler yaparak değiştirebilirim bu arada küçük fiyatlarla evimi yeni aldım extra bişey alamam kredi ödüyorum çünkü. bana akıl verin çünkü dekorasyon işinden hiçç anlamam ben bana yardımcı olursanız sevinirim daha sıra koridor var mutfak var yatak odası var sırayla yani anlıyacağınız evimin her köşesinde siznin katkılarınıza fikirlerinize ihtiyacım var hadin kolay gelsin :)))))zemuszemuskaydirigubbakcemile3

canım koltuk şalı kullanabilirsin halının renginde.bu sayede kombine etmiş olrsun koltuklarla halıyı....aksesurların da lilaysa yastıklarını da halı renginde kumaş alıp onları diktir bir terziye
renkli bir odaya sahip olursun böylece benden tavsiye:))daha başka şeylere ihtiyacın olrsa sorabilirsin canım..

arkadaşlar yardım edin o kadar anlamsın bişey yapmışımki hiç düşünmeden aldım ikisinide ne alakaysa fıstık yeşili koltuk takımı perdeler yeşil çiçekler kanepelere uygun halım lila renkte sizce bu uygunsuz renk düzenini ne ler yaparak değiştirebilirim bu arada küçük fiyatlarla evimi yeni aldım extra bişey alamam kredi ödüyorum çünkü. bana akıl verin çünkü dekorasyon işinden hiçç anlamam ben bana yardımcı olursanız sevinirim daha sıra koridor var mutfak var yatak odası var sırayla yani anlıyacağınız evimin her köşesinde siznin katkılarınıza fikirlerinize ihtiyacım var hadin kolay gelsin :)))))zemuszemuskaydirigubbakcemile3

duvarlarınız açık renktir dilerim.ona göre fikir vereceğim :) liçinde lila rengi olan tablolar alabilirsiniz uygun yerlere.şimdilik ucuzluk pazarlarından edinin, uygun oluyor fiyatları.eliniz rahatlayınca lila rengi lambader de alabilirsiniz büyük boy.güle güle oturun.

koltuklar için örtü alabilirsin ya da değişik objelerle halıdır sehpadır biblodur uyum yakalyabilirsin

çok teşekkür ederim hepinizede. kanepelere şal güzel bir fiikir tablo evet bende içinde lila renkler olan tablolar düşündüm. deneyeceğim bakalım sonra resim eklerim

lila renli dekoratif saksilar alip çiçek koyabilirsin. yada vazo. Benimde halim krem mor lila renkli sus eylari ve saksilar alip uydurmaya calisyorum. Ikea'dan 4 € ya almistim çokta ucuz

Back
X