Koltukları yıkatmak mı daha iyi, sildirmek mi

ayselfdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
17
0
86
Ankara
Arkadaşlar, koltuklarını yıkatan veya sildiren var mı. Lütfen bana yardımcı olun. Çünkü çok kirlendiler ve henüz yüzlerini değiştirmek istemiyorum.

Canım ben kaç kere sildim bir türlü istediğim gibi olmadı en son artık fenalık geldi bu sonbahar koltuklarımı halı yıkama firmasıyla anlaştım yıkattım bir güzel inan bir leke vardı koltuğun yarısını kaplamıştı neler yaptım neler çıkmamıştı onlar çıkardılar koltuklarım resmen parladı yein gibi oldu silipte kendimi heba ettiğime değmezmiş eşim ilk başta çıkartamazlar demişti görünce oda çok şaşırdı

alsanaalsanasmile
canım koltuklarımdan bende muzdaribim mafoldumbenneyle sildiysem kar etmedi klava:
denemediğim yöntem kalmadı yinede istediğim gibi temiz olmadı
bende yıkatmayı düşünüyorum.acaba evde mi yıkıyolar yoksa koltukları götürüyolar mı canım merak ettimde:uhm:

Yerinde yıkıyorlarmış. Ben biraz fiyat araştırması yaptım. Ankara'da 80 TL'den başlıyor. 125 TL'ye kadar var. Ancak bu 7 kişilik grup için geçerli. Dolayısıyla önce pazarlık yapmak gerekiyor herhalde. Yalnız şunu diyenler de var. Eğer suyu iyi çekilmezse koku yapabiliyormuş. Yani anlayacağınız işini iyi yapan bir firma bulmak lazım. Bir daha açık renkli eşya alırsam iki olsun.

teşekkürler canımvereliniortak
burdada fiyat öğrensem iyi olacak

evde, yerinde yıkıyorlar.
ayselfdn, silmek yeterince temizlemiyor, yıkatmanızı öneririm.

Evet arkadaşlarda demiş evde gelip yıkıyorlar inanın silmeye değmiyor yorgunluğu cabası birde üstüne istediğin gibi temiz olmuyor en iyisi yıkatmak ben geçen zamanıma yanıyorum senede 1 yıkatmak en iyisi

bende kendimk halı yıkama makinemle yıkarım pırıl pırıl olur.fıstık yeşili koltuklarım benim

Bu işi uygun fiyata yapan adamalae çağır hiç uğraşma derim

Arkadaşlar, koltuklarını yıkatan veya sildiren var mı. Lütfen bana yardımcı olun. Çünkü çok kirlendiler ve henüz yüzlerini değiştirmek istemiyorum.
Annem hep yıkatır.
Benim bütün koltuğun kumaşı sökülebiliyor makinede yıkanıyor. İkeadan almıştım
Leke de pek kalmıyor kendim silince.
Ama annem oldukça memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…