• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukları beğendim ama ya kompozisyon ?

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
hanımlar bu koltukları beğendim , rengide çok hoş ama kafamda bir türlü odayı cablandıramıyorum. Naısl bir vitrin tk, tv sehpa, perde, aksesuar gerek ? oturma odası gibi kullanacağım salonumu. O yüzden oturma odasının sıcaklığını, Salonunda gösterişini versin istiyorum. ( Beyaz mobilya önermeyiniz :) )

$valensia-kltk-1.webp

canım venge tonlarına mobilya ile kombinleyebilirsin, fakat çok toz tutuyor... beyaz olmasn demişsn ama beyazın da kullanımı kolay... perdelerin içinse stor güneşliklerin üstüne kahve tonlarına ip perde yaptırabilirsin fon olarak, madem oturma odası gibi kullanacaksn o kocaman fon perdeler fazla şatafatlı olur... çok şık ip perdeler var gerçektn... halılarını koyu renk almanı tavsiye ederm açık renk kullanımı zor hem de koltukların açık tonlarda oldugu için hoş olmayabilir...

canım venge tonlarına mobilya ile kombinleyebilirsin, fakat çok toz tutuyor... beyaz olmasn demişsn ama beyazın da kullanımı kolay... perdelerin içinse stor güneşliklerin üstüne kahve tonlarına ip perde yaptırabilirsin fon olarak, madem oturma odası gibi kullanacaksn o kocaman fon perdeler fazla şatafatlı olur... çok şık ip perdeler var gerçektn... halılarını koyu renk almanı tavsiye ederm açık renk kullanımı zor hem de koltukların açık tonlarda oldugu için hoş olmayabilir...

Beyaz mobilyayı babam marangoz o tavsiye etmiyor. yıllar içinde sararıyor diyor. benimde artık bu eşyalarım 3. olacak. Son olsun istiyorum. uzun ömurlu olacak. O yuzden modaya uygun degıl kendi modama uygun olsun istiyorum.guneşliği dediğin gibi stor duşunuyorum. İp perdeyede pek sıcak başmıyorum. Klasik olsun diyorum. üzerinin deseni faarklı olabilir. Fon perde duşunmuyorum dediğin gibi. Halının rengi ne renk olsa. Heryer kahverengi krem olsun istemiyorum. 3. hatta 4. bir renk bile olabilir. Ama hangi renkler. (klavyemin ü tuşunu oğlum yerinden çıkardı kullanamadım kusura bakmayın )

o zamaaaaannnn... kahve turkuaz perde kullanabilirsiniz... kahve ile yakışıyor... halını da bulabilirsen bu tonlarda alabilirsn...

ooo konuya epey olmuş ama ben yeniden hortlatayım naaptın aldın mı mobilyalarını?bu arada çok hoş bi takım ben de salonumda kahve krem koltuk kullanıyorum hatta evim güzel evimde fotolrı da var ben bellonadan almıştım yemek odasını valla ne koyu ne açık renk hayatta toz belli etmiyor ve çok kullanışlı sana da tavsiye ederim almamışsan tabi hala haa yok aldıysan koy resimlerini çatlatma beni...:))

Rukiye Ankaradan ev aldım teslimi gecikti o yüzden alamadım daha :(

ooo hayırlı uğurlu olsun canım allah huzurla güle güle oturmak nasib etsin eee ev de aldığına göre dönüş yakın o zaman:))

Back
X