• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuklarda hangi süngerler tercih edilmeli bilen var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

renkli87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
22
0
36
Afyon
Koltuğun kalitesini en çok kullanılan sünger belirliyormuş.çökme olmaması için koltuklarda hangi sünger kullanılmalı bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Gri 36lık diye geçer dedi babam, dünya üzerinde bunun üzerine sünger yokmuş..
Ben pek anlamam da, kendisi bu işi yapıyor.. :1:

Çok çok teşekkür ediyorum hem size hem babanıza :) Gerçekten her geçen gün yeni bir konuyla aklım karışıyor.Çok yardımcı oldunuz.

Çok çok teşekkür ediyorum hem size hem babanıza :) Gerçekten her geçen gün yeni bir konuyla aklım karışıyor.Çok yardımcı oldunuz.

Ne demek rica ederim, sordum da dilim mi aşındı... :)
Yalnız ufak bir uyarıda bulunayım, 36lık en en en en iyisi dedi.
Bizim evimizde kullandığımız, 32lik imiş.
36lık hem pahalı, hem de bir ömür kullanmalık dedi, arada değiştirilir evde, misalen 20 senede bir. Ziyan olur onca para dedi..
Kendi evine 32likten yapmış, belki fikir vermenizde yardımcı olur bu diye söylemek istedim... :)

tekrar teşekkür ederim.O zaman 32 lik arayacağım.Çok büyük bir sorunum çözülmüş oldu.... :)

oturum minderlerinin çözümünü bulmuşsunuz :) sırt minderleri içinde ben kaztüyü ve boncuk elyaf karışımını öneririm ben şuan o şekilde sipariş ettim :)

asla kullanmıcammmm :(

şok oldum resmen ne kadar cahilmişim :( ben yenilen kazların tüyleri değerlendiriliyor sanıyordum !! canlı canlı dikiyorlar birde , ben boncuk elyaf alayım en iyisi.ama bunu satanlar bile bilmiyordur bundan eminim.:50:

Cahillik olur mu ne demek..
Çok kötü, çok..
İnsanın kanı donuyor.. :(

Back
X