Koltukaltında Kararma

otrivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
58
17
88
selam kızlar yine ben. bu seferki sorunum koltukaltımla ilgili koltukaltımın kara olmasından nefret ediyorum bu yüzden tüylerim yokken bile kolumu kaldıramıyorum hatta bazı fotoğraflarda tüylerim varmış gibi çıkıyor rezil oluyorum arkadaşlarıma bakıyorum hepsinin reklamlardaki gibi cillop. o kararmadan kurtulmak için napabilirim? limon suyu gibi yöntemler daha da tahriş edici olduğundan içime sinmiyor bir türlü.
bu arada ağda yapmayı da kestim oraya daha öncelerde dediğim gibi, jiletle almam o kararmanın gitmesi için işe yarar mı?

jilet kökünden almadığı , tüyleri kalınlaştırdığı için karartır.
sürekli ağda ile açılıyor biraz
uzatıp ağdayla almanız lazım.

ya yok tüylerin karalığından bahsetmiyorum derim kararmış vaziyette ve zaten yıllardır sir ağda yapıyorum o yüzden öyle oldu son 3 haftadır jilet yapıyorum henüz bir değişiklik yok

ya yok tüylerin karalığından bahsetmiyorum derim kararmış vaziyette ve zaten yıllardır sir ağda yapıyorum o yüzden öyle oldu son 3 haftadır jilet yapıyorum henüz bir değişiklik yok

bahsettiğim tüylerin karalığı değildi zaten kıl kökleriyle alakalıydı
evet bende de var canım
doktora gidip pigment açcıcı alabilirsin
jiletlemenin faydası değil zararı dokunur
limon suyunu sür derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…