• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukaltında ağrı

nurask1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
32
29
18
Kızlar koltukaltlarımda ağrı vardı , bende dr a gittim, ultrasonla baktılar, dr birşey yok fakat kilo ver spor yap dedi, bilen birisi yorum yapar umarım sonucu da eklemek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20221202_015605.jpg
    IMG_20221202_015605.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 324
Çok geçmiş olsun😌
Fibrokist kısmını anladım ona yorum yapayım, kadınların %70’lik kısmının yaşadığı meme kistleriniz var ama bu kistler korkulacak bir şey değil, doktorunuzun belirlediği periyotlarda kontrole gidersiniz.

Sanırım kilo probleminiz var, fibrokistik memeye sahip kadınlar şekerli, unlu gıdalardan, zeytinyağ dışındaki yağlarla yapılmış aşırı yağlı yiyeceklerden ve asitli içeceklerden uzak durmalı, doktorunuz bu sebeple kilo vermenizi istemiştir.

Sağlıklı ve dengeli beslenip spor yapmalısınız, koltuk altınızdaki ağrı muhtemelen kistlerden olabilir çünkü kistler zaman zaman ağrı yapıyor.

Kızlar koltukaltlarımda ağrı vardı , bende dr a gittim, ultrasonla baktılar, dr birşey yok fakat kilo ver spor yap dedi, bilen birisi yorum yapar umarım sonucu da eklemek istiyorum
Bende geçen ay öğrendim fibrokist çıktı çok ağrım olunca gitimde aynı senin sonuçlar cikti korkulacak bir şey yok dedi çok şükür

Bende geçen ay öğrendim fibrokist çıktı çok ağrım olunca gitimde aynı senin sonuçlar cikti korkulacak bir şey yok dedi çok şükür
Benim korkularım devam ediyo, sağlıklı tariflere başladım beslenme listene muhakkak brokoli lahana sarımsak vb gıdaları ekle ben hiç yemiyordum hergün süt ve et ürünleri yiyordum 😔

Benim korkularım devam ediyo, sağlıklı tariflere başladım beslenme listene muhakkak brokoli lahana sarımsak vb gıdaları ekle ben hiç yemiyordum hergün süt ve et ürünleri yiyordum 😔
İnan burda sayısız kez konu açtım okdr korkularım var dünkü koltuk altimi şuan umursamıyorum şimdi de boğaz ağrısı yaşıyorum neyse bak canım.genel ceraha gittim baktı dedi ki gözlerini rengini nasıl değiştirmiyoruz buda böyle kalkıp meme yapını bozamam kistler önemsiz ve kanser olamyan kist,6 sonra kontrol gel okdr Sonra biz sana deriz ne zaman geleceğini.bogaz ağrısı da Rabb'im sifa versin adeta psikolojim bozuldu resmen Allah'a teslim oldum Rabbim büyük

İnan burda sayısız kez konu açtım okdr korkularım var dünkü koltuk altimi şuan umursamıyorum şimdi de boğaz ağrısı yaşıyorum neyse bak canım.genel ceraha gittim baktı dedi ki gözlerini rengini nasıl değiştirmiyoruz buda böyle kalkıp meme yapını bozamam kistler önemsiz ve kanser olamyan kist,6 sonra kontrol gel okdr Sonra biz sana deriz ne zaman geleceğini.bogaz ağrısı da Rabb'im sifa versin adeta psikolojim bozuldu resmen Allah'a teslim oldum Rabbim büyük
Rabbim hepimize şifa versin insallah, anne olmak doğum yapmak da iyi geliyomus diye duydum

Back