- 16 Mart 2024
- 6
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi yalnizkizinbiri
Bende de dış dudak kısmında var napılır bilemiyorumvalla bana lazer hiçbir farklılık yapmadı. benim sadece genitalde var kararma. henüz bir çözüm bulamadım
genital olunca da her seyi rahat rahat kullanamıyorsunuz bir sorun olur diye. sıkıntı vallaBende de dış dudak kısmında var napılır bilemiyorum
içine sürmedikten sonra aslında bişi olmazgenital olunca da her seyi rahat rahat kullanamıyorsunuz bir sorun olur diye. sıkıntı valla
ne biliyim ben korkuyorum yine deiçine sürmedikten sonra aslında bişi olmaz
Bende öyle gidip de limon sürmem mesela rengi açılsın diye hahahahahahahane biliyim ben korkuyorum yine de
Expıgment krem kullanınMerhaba hanımlar ağda ve jilet yüzünden koltukaltı kararmam mevcut genital bölgede de var ama o genetik galiba bitkisel çözüm veya memnun kaldığınız bir ürün varsa bana yardımcı olabilir misiniz malum yaz geldi utanıyorum sıfır kollu bir şey giyemiyorum(artı bir soru daha çoğu insan lazerin kararmayı açtığını söylüyor ama bazılarıda lazerden karardı diyor beni bu konuda da aydınlatır mısınız?) teşekkürler :))
Bu hangi marka acabaH***d**m denilen o marka benim koltukalti kararmasi sorunuma gerçekten iyi geldi. Gelin olmaya 2 ay kala kullanmaya başlamıştım. Bunun yanında jilet kullanmayı bırakıp kökten almış ve ipek kese kullanmıştım. Bayağı yok oldu ama şöyle bir sorun var tekrar oldu 1 sene sonra. Sanırım kesin bir çözümü yok bu durumun.
Glikolik asit kararmalara iyi gelir ten rengini açarMerhaba hanımlar ağda ve jilet yüzünden koltukaltı kararmam mevcut genital bölgede de var ama o genetik galiba bitkisel çözüm veya memnun kaldığınız bir ürün varsa bana yardımcı olabilir misiniz malum yaz geldi utanıyorum sıfır kollu bir şey giyemiyorum(artı bir soru daha çoğu insan lazerin kararmayı açtığını söylüyor ama bazılarıda lazerden karardı diyor beni bu konuda da aydınlatır mısınız?) teşekkürler :))
Merhaba hangi marka birkaç harf daha alabilir miyiz :dH***d**m denilen o marka benim koltukalti kararmasi sorunuma gerçekten iyi geldi. Gelin olmaya 2 ay kala kullanmaya başlamıştım. Bunun yanında jilet kullanmayı bırakıp kökten almış ve ipek kese kullanmıştım. Bayağı yok oldu ama şöyle bir sorun var tekrar oldu 1 sene sonra. Sanırım kesin bir çözümü yok bu durumun.
Herba..rmMerhaba hangi marka birkaç harf daha alabilir miyiz :d
heh şimdi oldu çok sağ olun :) Ben normalde guvenmiyorum bu markaya ama ilginç bir şekilde bu sorun için ürettiği kremini bazı güvendiğim kişiler bile övmüştü. Bakalım nasılmışHerba..rm
Düzenli kullanımda gerçekten işe yaradı 1 sise bitirdim. Hatta inanamadım. Bayağı yok olmuştu.heh şimdi oldu çok sağ olun :) Ben normalde guvenmiyorum bu markaya ama ilginç bir şekilde bu sorun için ürettiği kremini bazı güvendiğim kişiler bile övmüştü. Bakalım nasılmış
Merhaba kolalti için dove everytone deodorant tavsiye ediyorum düzenli kullanımda kol altı rengini aciyorMerhaba hanımlar ağda ve jilet yüzünden koltukaltı kararmam mevcut genital bölgede de var ama o genetik galiba bitkisel çözüm veya memnun kaldığınız bir ürün varsa bana yardımcı olabilir misiniz malum yaz geldi utanıyorum sıfır kollu bir şey giyemiyorum(artı bir soru daha çoğu insan lazerin kararmayı açtığını söylüyor ama bazılarıda lazerden karardı diyor beni bu konuda da aydınlatır mısınız?) teşekkürler :))