Koltukaltı ve genital kararma için çözüm öneriniz nedir

yalnizkizinbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
6
1
21
Merhaba hanımlar ağda ve jilet yüzünden koltukaltı kararmam mevcut genital bölgede de var ama o genetik galiba bitkisel çözüm veya memnun kaldığınız bir ürün varsa bana yardımcı olabilir misiniz malum yaz geldi utanıyorum sıfır kollu bir şey giyemiyorum (artı bir soru daha çoğu insan lazerin kararmayı açtığını söylüyor ama bazılarıda lazerden karardı diyor beni bu konuda da aydınlatır mısınız?) teşekkürler :))

Lazer ve ağda da karartıyo nasıl geçecek bilmiyorum lazer kol altımı açtı ama genitalimi açmadı

valla bana lazer hiçbir farklılık yapmadı. benim sadece genitalde var kararma. henüz bir çözüm bulamadım

Expıgment krem kullanın

H***d**m denilen o marka benim koltukalti kararmasi sorunuma gerçekten iyi geldi. Gelin olmaya 2 ay kala kullanmaya başlamıştım. Bunun yanında jilet kullanmayı bırakıp kökten almış ve ipek kese kullanmıştım. Bayağı yok oldu ama şöyle bir sorun var tekrar oldu 1 sene sonra. Sanırım kesin bir çözümü yok bu durumun.

Bu hangi marka acaba

Glikolik asit kararmalara iyi gelir ten rengini açar

Merhaba hangi marka birkaç harf daha alabilir miyiz :d

Merhaba kolalti için dove everytone deodorant tavsiye ediyorum düzenli kullanımda kol altı rengini aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…