• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukaltı tüyleri

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
133
Kızlar valla ağlicam ya cidden. Bıktım artık. :(

koltuk altimdaki tuyler asagiya dogru yayilmaya basladi. Ki bugun rastgele kollarimi havaya kaldirdim annem de gordu. "aaaa naptin sen ne kadar cok yayilmis tuylerin" dedi. Agda yapmiyorum degil, yapamiyordum. Ben de bazen jiletle bazen ise eldivenle aliyordum.

Ama tuylerim git gide hani kolun yukarisi degil de asagisina dogru yayilmaya basladi. Acaba eldivenden mi kaynaklaniyor? Bi de kararik duruyor cok.

Of yaaa. Kardesimin falan bakiyorum bi gidimcik yerde tuyu var benimki resmen yol olacak. Eldivenle almak mi yayiyor tuyleri? Para bi kazanayim kurtulmak istiyorum sunlardan. Moralim cok bozuldu ama...

moralin
bozmana gerek yok az çok herkeste var seninki jiletten yayılmıştır en kısa zamanda ağdaya git maddi durumunda iyi olunca lazer git derim

moralin
bozmana gerek yok az çok herkeste var seninki jiletten yayılmıştır en kısa zamanda ağdaya git maddi durumunda iyi olunca lazer git derim
Epeydir jilet kullanmiyorum ama. Deliricim cidden annem mesela jilet jullaniyor ve yayilmayi gectim minicik bi yer var tuy cikan ayrica da hic oyle kapkara durmuyor.

eldivenle aliyorum diye mi nedir asagiya dogru yayildi tuylerim. Cok kotu duruyor yakindan kapkara yani. Bakimsiz gibi duruyor sifir kol gmiyorum zaten.

Aglicaktim valla sirf bu yuzden hem de.

hormonlarına göre değişiyor annende yayılma olmayabiliri
elidiven kökten aldığı için azaltır ama sendekiler kıl mı tüy mü karaması havasız kaldığından olur benimkide kara ben reng açıcı krem maske falan kullanmıştım

hormonlarına göre değişiyor annende yayılma olmayabiliri
elidiven kökten aldığı için azaltır ama sendekiler kıl mı tüy mü karaması havasız kaldığından olur benimkide kara ben reng açıcı krem maske falan kullanmıştım
Sert cikiyor benimkiler genelde... :( Agdaya mi ggitsem o zaman? hic gitmedim. utaniyorum ya. Tuylerin uzunlugu ne kadar olmali gitmek icin? bir de sen yaptirdin mi agda? yayilma olmuyordur ddi mi?

Epeydir jilet kullanmiyorum ama. Deliricim cidden annem mesela jilet jullaniyor ve yayilmayi gectim minicik bi yer var tuy cikan ayrica da hic oyle kapkara durmuyor.

eldivenle aliyorum diye mi nedir asagiya dogru yayildi tuylerim. Cok kotu duruyor yakindan kapkara yani. Bakimsiz gibi duruyor sifir kol gmiyorum zaten.

Aglicaktim valla sirf bu yuzden hem de.

karartan agdadır. epilator kullanmak yada eldiven mantıklı bi kere yayılmıs zaten oralarda cıkmaya devam edicekelbet bnlar sadece daha cok yayılmasını engeller. epilasyona gitmeni oneririrm maddi durumunu toparlayınca cok rahat oluyor. gerci agdaya verilen para yerine epilasyon daha mantıklı sadece kol altını 40 tlye alıyorlar agdada 20 zaten... epilasyona 2 ayda bir gidiceksin agdaya iki haftada bir neredeyse tercih senin

karartan agdadır. epilator kullanmak yada eldiven mantıklı bi kere yayılmıs zaten oralarda cıkmaya devam edicekelbet bnlar sadece daha cok yayılmasını engeller. epilasyona gitmeni oneririrm maddi durumunu toparlayınca cok rahat oluyor. gerci agdaya verilen para yerine epilasyon daha mantıklı sadece kol altını 40 tlye alıyorlar agdada 20 zaten... epilasyona 2 ayda bir gidiceksin agdaya iki haftada bir neredeyse tercih senin
Agda da 20 tl civar di mi o da masallah yani... İgneli epilasyon dusunuyorum ben de onun icin iyi bi yer lazim bulmam falan. Hep bi dert ya... Eldiven de tuyleri cogaltmiyor mu ya acaba? agda yapmiyorum jilet de yok ve ne zmandir eldiven kullaniyorum ama supheliyim...

Agda da 20 tl civar di mi o da masallah yani... İgneli epilasyon dusunuyorum ben de onun icin iyi bi yer lazim bulmam falan. Hep bi dert ya... Eldiven de tuyleri cogaltmiyor mu ya acaba? agda yapmiyorum jilet de yok ve ne zmandir eldiven kullaniyorum ama supheliyim...

eldiven daha zayıf cıkarır diye biliyorum ben kisiden kisisye degisir tabi. kol altu icin igneliye gerek yok lazer yeterli

en mantıklısı lazer ya da iğneli
durumunuz el verene kadar jiletle almayın
epilasyonunuzu yaptıktan sonra limon karbonat sürün batık ve kararmayı azaltır

eldıven tuylerı coğaltmaz aksıne azaltır.bendede o zorun var ve yakınken lazere gıdıcem kesın cozum o cunku

Back