• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukaltı lazer ilk seansım??

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
arkadaşlar ben koltukaltıma lazer yaptırdım alexle..yaptırmadan bir kaç gün önce koltukaltımın küçük bi kısmına deneme atışı yapılmıştı.
fakat tüyler kökünden çıkmamış gibi bir görüntü var şu an çok rahatsızım..kıl kökleri görünüyo siyah siyah.
bu normal mi anlamadım..yapan bayana sordum. biraz kese yapınca gidicek dedi ama gidicek bişey değil.baya kıl kökü..tüylerim sanki koptu dibinden kökleri öyle kaldı.

hiç uzamıyo da.15 gün sonra kontrol seansına gel dedi ama daha önce deneme yaptığı bölge şu an 15 gün falan olmuştur (daha önce yaptırmıştım) orası da aynen duruyo.
böyle kalır diye korkuyorum..temiz olucak derken jiletle kesilmiş gibi oldu :(
Çok korkuyorum....

arkadaşlar ben koltukaltıma lazer yaptırdım alexle..yaptırmadan bir kaç gün önce koltukaltımın küçük bi kısmına deneme atışı yapılmıştı.
fakat tüyler kökünden çıkmamış gibi bir görüntü var şu an çok rahatsızım..kıl kökleri görünüyo siyah siyah.
bu normal mi anlamadım..yapan bayana sordum. biraz kese yapınca gidicek dedi ama gidicek bişey değil.baya kıl kökü..tüylerim sanki koptu dibinden kökleri öyle kaldı.

hiç uzamıyo da.15 gün sonra kontrol seansına gel dedi ama daha önce deneme yaptığı bölge şu an 15 gün falan olmuştur (daha önce yaptırmıştım) orası da aynen duruyo.
Çok korkuyorum....
korkmana gerek yok canm kadının dediği gibi zamanla azalıyor başta bende de öle olmuştu atış yapıla yapıla azaldı

Çok korkuyorum....

ewet canım doğru benimde öyle olmuştu zamanla geçiyor. ve kese yapmakta gerçekten önemli.
inşallah iyi bi sonuç alırsın

Sağolun kızlar...koltukaltına ne kadar aralıklarda gidiyosunuz? bir de azalma ilk seanlarda görüldü mü?
ben bıyık için de gidiyorum da.bıyık biraz zor bitiyomuş.6 seans oldu baya azldı ama yine de çıkıyolar..
inşallah koltukaltı da üzmez beni böyle :(

koltuk altına lazer yapılmasında bir sakınca yok değil mmi? ter bezlerini etkilediğini filan söyleyenler olmuştu da o yüzden vazgeçmiştim yaptrmaktan..

Back