B buse1999 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 3 1 1 25 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi buse1999 #1 Merhaba 21 yaşındayım 3 senedir koltukaltımda sert hareketli bi kitle var adet dönemlerimde büyüyor sonra küçülüyor büyüdüğü sıra arada ağrıda yapıyor ama kaybolmuyor sizce nedir çok korkuyorum dr gidemiyorum
Merhaba 21 yaşındayım 3 senedir koltukaltımda sert hareketli bi kitle var adet dönemlerimde büyüyor sonra küçülüyor büyüdüğü sıra arada ağrıda yapıyor ama kaybolmuyor sizce nedir çok korkuyorum dr gidemiyorum
vaveyla__ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 3.616 9.695 158 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi buse1999 #2 Buradan tıp profesoru bile olsa size o kitle şu dur diyemez. Ihmal edilecek bir konu değil. Doktora gidin. Doktora gitmekten korkmayın. Her şeyin bir tedavisi var ama bunun icin doktora gitmeniz şart. Vakit kaybetmeden doktor randevusu alın.
Buradan tıp profesoru bile olsa size o kitle şu dur diyemez. Ihmal edilecek bir konu değil. Doktora gidin. Doktora gitmekten korkmayın. Her şeyin bir tedavisi var ama bunun icin doktora gitmeniz şart. Vakit kaybetmeden doktor randevusu alın.
B buse1999 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 3 1 1 25 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi buse1999 #3 vaveyla__ .!.: Buradan tıp profesoru bile olsa size o kitle şu dur diyemez. Ihmal edilecek bir konu değil. Doktora gidin. Doktora gitmekten korkmayın. Her şeyin bir tedavisi var ama bunun icin doktora gitmeniz şart. Vakit kaybetmeden doktor randevusu alın. Genişletmek için tıkla... Kötü huylu olsa bu kadar süredir belirti verirdi bence erteledim hep herzaman olmuyor çünkü sizce nedir dr randevusu aldım zaten
vaveyla__ .!.: Buradan tıp profesoru bile olsa size o kitle şu dur diyemez. Ihmal edilecek bir konu değil. Doktora gidin. Doktora gitmekten korkmayın. Her şeyin bir tedavisi var ama bunun icin doktora gitmeniz şart. Vakit kaybetmeden doktor randevusu alın. Genişletmek için tıkla... Kötü huylu olsa bu kadar süredir belirti verirdi bence erteledim hep herzaman olmuyor çünkü sizce nedir dr randevusu aldım zaten
vaveyla__ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2015 3.616 9.695 158 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi buse1999 #4 buse1999 .!.: Kötü huylu olsa bu kadar süredir belirti verirdi bence erteledim hep herzaman olmuyor çünkü sizce nedir dr randevusu aldım zaten Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir tabiki kötü huylu ama belirti verip vermemesi hiç belli olmaz. Siz icinizi doktor randevusuna kadar rahat tutun. ne oldugunu size sadece doktorlar söyleyebilir.
buse1999 .!.: Kötü huylu olsa bu kadar süredir belirti verirdi bence erteledim hep herzaman olmuyor çünkü sizce nedir dr randevusu aldım zaten Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir tabiki kötü huylu ama belirti verip vermemesi hiç belli olmaz. Siz icinizi doktor randevusuna kadar rahat tutun. ne oldugunu size sadece doktorlar söyleyebilir.
B buse1999 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2021 3 1 1 25 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi buse1999 #5 vaveyla__ .!.: İnşallah değildir tabiki kötü huylu ama belirti verip vermemesi hiç belli olmaz. Siz icinizi doktor randevusuna kadar rahat tutun. ne oldugunu size sadece doktorlar söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız 3-4 senedir olduğu için içim biraz rahat ama insan yinede tedirgin oluyor neyse yarın gidicem teşekkür ederim
vaveyla__ .!.: İnşallah değildir tabiki kötü huylu ama belirti verip vermemesi hiç belli olmaz. Siz icinizi doktor randevusuna kadar rahat tutun. ne oldugunu size sadece doktorlar söyleyebilir. Genişletmek için tıkla... Haklısınız 3-4 senedir olduğu için içim biraz rahat ama insan yinede tedirgin oluyor neyse yarın gidicem teşekkür ederim