Koltukaltı kitle

buse1999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
3
1
1
25
Merhaba 21 yaşındayım 3 senedir koltukaltımda sert hareketli bi kitle var adet dönemlerimde büyüyor sonra küçülüyor büyüdüğü sıra arada ağrıda yapıyor ama kaybolmuyor sizce nedir çok korkuyorum dr gidemiyorum

Buradan tıp profesoru bile olsa size o kitle şu dur diyemez.

Ihmal edilecek bir konu değil. Doktora gidin.

Doktora gitmekten korkmayın. Her şeyin bir tedavisi var ama bunun icin doktora gitmeniz şart.

Vakit kaybetmeden doktor randevusu alın.

Kötü huylu olsa bu kadar süredir belirti verirdi bence erteledim hep herzaman olmuyor çünkü sizce nedir dr randevusu aldım zaten

Kötü huylu olsa bu kadar süredir belirti verirdi bence erteledim hep herzaman olmuyor çünkü sizce nedir dr randevusu aldım zaten

İnşallah değildir tabiki kötü huylu ama belirti verip vermemesi hiç belli olmaz.

Siz icinizi doktor randevusuna kadar rahat tutun. ne oldugunu size sadece doktorlar söyleyebilir.

İnşallah değildir tabiki kötü huylu ama belirti verip vermemesi hiç belli olmaz.

Siz icinizi doktor randevusuna kadar rahat tutun. ne oldugunu size sadece doktorlar söyleyebilir.
Haklısınız 3-4 senedir olduğu için içim biraz rahat ama insan yinede tedirgin oluyor neyse yarın gidicem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…