Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epilasyon yöntemin nedir
canım benimde öylee aynı dertten muzdaribiz çok kötü bişi dimii bende babama çekmişim :))kızlar kendimi bildim bileli koltuk altlarım tenime göre koyu renkte ne yapabilirim var mı bi çözümü
Aynı sorun bende de var ki yıllardır ağdayla alırım, hiç azalma olmadı koyu renginde. Limon da nasıl bir şifaymış böyle daha dün limon suyunun göğüsleri küçülttüğünü % dikleştirdiğini okumuştum :) Denemek şart oldu :)
kızlar kendimi bildim bileli koltuk altlarım tenime göre koyu renkte ne yapabilirim var mı bi çözümü
göğüslerimi küçültüyormuş o nasıl oluyor canım bilgin varsa paylaşırmısın çok ihtiyacım var da off off
ben sir ağdayla yakmışım farkında olmadan. bir süredir kahverengi ama bepanten süre süre azaldı o kahverengilik sanki. bakalım ne zaman geçecek
yaa ben de geçenlerde ağdacım kapatmış yetişemedim bi başkasına gittim.. aptal kız ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum şeritler halinde karnımda kahwerengi lekeler kaldı.. bide hemen ertesi gün denize gittim ben 2 gün yandım mis gibi.. 3 hafta oldu geçmedi bi şey de sürmedim geçer diye.. geçmez mi ki şimdi ben de sürsem bi şeyler