Lekeler, Çiller koltukaltı kararması

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
kızlar kendimi bildim bileli koltuk altlarım tenime göre koyu renkte ne yapabilirim var mı bi çözümü

arkadaşlar bende beyazlatmak istiyorum..lütfen birileri bişeyler yazsın yaaaa :KK3:

internette beyazlatıcı krem var ama ne kadar etkılı bılmem. bu renk acıcı madde oluyormuş. tüy sarartıcı surunce ten nasıl gecıcı acılıyo,o da onun gıbıymıs ama daha kalıcı ve daha az renk acanıdır herhalde.

Cildiyeye gitmeniz iyi olabilir.Kuzenimin vücudunda küçük bir bölgede böyle bir şey varmış.Doktor bir krem vermiş.Kullanmadı ama 80 lira diye almamış. =) Mutlaka vardır yani bir çözümü.​

kızlar kendimi bildim bileli koltuk altlarım tenime göre koyu renkte ne yapabilirim var mı bi çözümü
canım benimde öylee aynı dertten muzdaribiz çok kötü bişi dimii bende babama çekmişim :))

ben almadan önce pudra sürüyorum kendimi bildimbileli.. hiçbi kararma yok yıllardır, tavsiye ederm

tAamda niye güzel ve bakımlı ayaklar için öneriler sayfasına açıyosun canım bu konuyu :KK37:

Aynı sorun bende de var ki yıllardır ağdayla alırım, hiç azalma olmadı koyu renginde. Limon da nasıl bir şifaymış böyle daha dün limon suyunun göğüsleri küçülttüğünü & dikleştirdiğini okumuştum :) Denemek şart oldu :)

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var ki yıllardır ağdayla alırım, hiç azalma olmadı koyu renginde. Limon da nasıl bir şifaymış böyle daha dün limon suyunun göğüsleri küçülttüğünü % dikleştirdiğini okumuştum :) Denemek şart oldu :)

göğüslerimi küçültüyormuş:KK53::KK53: o nasıl oluyor canım bilgin varsa paylaşırmısın çok ihtiyacım var da off off:KK50:

koltuk altı yada genital bölgedeki kararma kıl köklerinden dolayı oluyor ağda yada başka yöntemde faydalı değil lazer epilasyon(alexander) yaptırırsan 2. seansta farkı farkedeceksin...çok önceleri bende şikayetciydim 3-4 yıl oldu yaptıralı ne tüy sorunu var nede renk değişikliği tenimle aynı renk...kremlere okadar para harcayacağına epilasyonu dene derim ..:KK9:

göğüslerimi küçültüyormuş:KK53::KK53: o nasıl oluyor canım bilgin varsa paylaşırmısın çok ihtiyacım var da off off:KK50:

Ben çok yeniyim bu sitede, benden sonra mesaj yazıldığında bile uyarı geliyosa ben göremiyorum :). Limonun faydasını ve diğer önerileri bu sitede -ameliyatsız göğüs küçültme- bölümünde görmüştüm oraya bakarsanız tamamını görürsünüz.

ben sir ağdayla yakmışım farkında olmadan. bir süredir kahverengi ama bepanten süre süre azaldı o kahverengilik sanki. bakalım ne zaman geçecek

ben sir ağdayla yakmışım farkında olmadan. bir süredir kahverengi ama bepanten süre süre azaldı o kahverengilik sanki. bakalım ne zaman geçecek

yaa ben de geçenlerde ağdacım kapatmış yetişemedim bi başkasına gittim.. aptal kız ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum şeritler halinde karnımda kahwerengi lekeler kaldı.. bide hemen ertesi gün denize gittim ben 2 gün yandım mis gibi.. 3 hafta oldu geçmedi bi şey de sürmedim geçer diye.. geçmez mi ki şimdi ben de sürsem bi şeyler:KK70:

yaa ben de geçenlerde ağdacım kapatmış yetişemedim bi başkasına gittim.. aptal kız ne yaptı nasıl yaptı bilmiyorum şeritler halinde karnımda kahwerengi lekeler kaldı.. bide hemen ertesi gün denize gittim ben 2 gün yandım mis gibi.. 3 hafta oldu geçmedi bi şey de sürmedim geçer diye.. geçmez mi ki şimdi ben de sürsem bi şeyler:KK70:

aah ah bilsem kendime yapcam da. senin yine kapatabilceğin bi bölgende. ben yarım kollu giydim mi çıkıyor kara kara :KK70: neyse geçer bence ya ikimizinki de. bence en iyi şey bepanten

teşekkürler kızlar konuyu açtıktan bayağı bir süre sonra döndüm.Limonu denedim bir süre faydasını göremedim ama sizlerde nasıl bir sonuç verir bilemiyorum.Bu arada epilasyon yöntemim sir ağda kendim yapıyorum bu kararmanın faili benim sanırım :2:

X