- 7 Temmuz 2016
- 243
- 116
- Konu Sahibi Lizzie8919
Ergenliğimden bu yana koltukaltım hep karardı hiç askılı giyemedim bu yüzden. Gerçekten içimde o kadar uktedir ki. Jiletle aldım bir süre bir süre ağda vs deodorant kullanmıyorum. Ve yok yani kök olmayan yerler bile kara. lazere gittim kıllar yüzde 70 oranında bitti tabi gene cıkıyorlar ama artık düzenli gitmiyorum çünkü o da yarı yarıya fayda etti. Burda ve internetin her yerindeki yorumlarda lazerin kesin çözüm olduğu yazıyordu ama yok o da beyaz yapamadı. Eskiye nazaran iyyiydi ama yine de çoğu kişiye göre kötü .Expigment aldım iki hafta kullandım ve kızarmaya başladı. İnternette bazıları kızarıp tekrar soyuluyor dedi ama korktum çünkü Lazere de gitmiştim yani daha fazla kararırsa yapabilceğim başka bişey yoktu. insülin direnci olabilir dediler fakat bende yoktu. Dört sene önce 15 kiloya yakın verdim ondan önce baya şişmandım o dönem insülin ditencime bakıldığında yoktu . Hanımlar benim gibi başka çözümü olan var mı? Çünkü artık askılı giymek koltuk altımı rahatça kaldırmak istiyorum gerçekten çok kötüyüm