- 20 Temmuz 2009
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi qothic_angel
ben ağda kullanıyordum koltuk altı için
bu yaz hep epilasyon aleti ile aldım ve o kararmayı bende farkettim sanırım makinadan oluyyor
çok can sıkıcı bu yazdıklarınızdan bi deniyim bariii....
yada makina kullanmayı bırakayım
ben de bu konuyla ilgili bir uygulama biliyorum...fakat denemedim...benim de sadece koltuk altımda az da olsa renk farklılığı var...ben de epilatör kullanıyorum...sanırım ondan oluyor...koltuk altım için fırsatını bulduğum ilk gün yapacağım... uygulama şu arkadaşlar:
bir tatlı kaşığı pirinç unu,bir yemek kaşığı yoğurt,bir tatlı kaşığı sirke bir kapta iyice karıştırılır...sonra karışım temiz koltuk altlarına yedirilerek sürülür...15 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizlenir...koltuk altınızı kuruladıktan sonra limon suyu sürün ve kurumasını bekleyin, kuruduktan sonra talk pudrası sürün....bu işlemi haftada 2 defa yapmanız yeterli...kolay gelsin...sonuçlarla yine burada birlikte paylaşımlarda bulunalım...
uzun iş yakafamçokkarıştı
2 saati alır
arkadaşlar bir yakınım koltuk altını lazer epilasyonla aldırdı. ilk seansta lazer kıl köklerini görmemiş çünkü kökler ince ve sarıymış. doktor birkaç gün boyunca jiletlemesini söylemiş. nedeni ise sarı olan kıl köklerinin kalınlaşıp kararmasıymış. birkaç gün jiletle alıp gittiğinde o bölge kapkara olmuş. yani demek istediğim alış yönteminden kaynaklandığını sanmıyorum kıl köklerinin kalınlığıyla ilgili, kökleri zayıflatacak bir şeyler yapılmalı bu rengin giderilmesi için. mesela bazı ağda türleri karartıyormuş çünkü kıl köklerini besliyormuş. ben sarışınım çok az kıl var ve bildim bileli epilatör kullanırım bembeyaz koltukaltım ama mesela arada jiletle alan esmer bir arkadaşımın kararmış durumda. yani sorun biraz yapı, kıl köklerini zayıflatmak.. çaresi nedir bilemiyorum ama:)