Lekeler, Çiller Koltukaltı , Genital Bölge Beyazlaştırma ve Renk Sorunu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

qothic_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
5
0
Merhaba arkadaşlar,
Forumu çok beğendim ve yeni üyeyim:) Benim bir sorum olacak açıklıkla cevap verebeilirseniz sevinirim.
Genital bölge ve koltukaltlarımda renk değişiklikleri var daha koyu duruyor.Neden böyle duruyor bilmiyorum ama yaz fgeldiğinden şu sıralar çok kötü duruyor limon suyu falan diyorlar mesela veya bebek kremi falan bunların nasıl uygulandığını biri bana açık açık anlatabilir mi?İlginiz için teşekkür ederim.

Cnm hg. bikini bölgesinin vücudun diğer yerlerine göre koyu olması doğal her bayanda böyledir diye biliyorum.. Koltukaltı için sana çare sunamıcam, o koyuluk bende de var epilasyon aletinin eseri. Doktora gittim, krem veriyo kullandım hiç bi sonuç alamadım,tüyleri beslediğiyle kaldım. Sirke dediler kokusuna dayanamadım devam ettiremedim yani.. mafoldumben

benmde koltuk altmda war o !! cok okudum bu konudaa bikac sey önereblrm ama bence doktora git ben öyle yapıcam yinede soda acar diolar limon suyu diolar ((yakıyo ama)) tentirdiyot acarmıs özellikle genital bölgeyi..bide talk pudrası diolar bildiin bebek pudrası amaaaa !! bnde hic bi ise yaramadı ackcası terleynce döküldü ben tavsie etmiorm yinede deyeneblrsn :-) koltuk altı icn bu ama... bephantn krem kullanablrsn oda açıoms expigment krem war bide daha kesin cözüm ama doktora gitmeden kullanma derim bisey fln olur :KK70: sana kalms cnm smdilk doğal olnlarla idare et ama kesin bi doktora görnyerimseniben

ben ağda kullanıyordum koltuk altı için
bu yaz hep epilasyon aleti ile aldım ve o kararmayı bende farkettim sanırım makinadan oluyyor
çok can sıkıcı bu yazdıklarınızdan bi deniyim bariii....
yada makina kullanmayı bırakayım

ben de bu konuyla ilgili bir uygulama biliyorum...fakat denemedim...benim de sadece koltuk altımda az da olsa renk farklılığı var...ben de epilatör kullanıyorum...sanırım ondan oluyor...koltuk altım için fırsatını bulduğum ilk gün yapacağım... uygulama şu arkadaşlar:

bir tatlı kaşığı pirinç unu,bir yemek kaşığı yoğurt,bir tatlı kaşığı sirke bir kapta iyice karıştırılır...sonra karışım temiz koltuk altlarına yedirilerek sürülür...15 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizlenir...koltuk altınızı kuruladıktan sonra limon suyu sürün ve kurumasını bekleyin, kuruduktan sonra talk pudrası sürün....bu işlemi haftada 2 defa yapmanız yeterli...kolay gelsin...sonuçlarla yine burada birlikte paylaşımlarda bulunalım...

ben ağda kullanıyordum koltuk altı için
bu yaz hep epilasyon aleti ile aldım ve o kararmayı bende farkettim sanırım makinadan oluyyor
çok can sıkıcı bu yazdıklarınızdan bi deniyim bariii....
yada makina kullanmayı bırakayım

cnm ben ağda kullanıodm yine oluyodu makineyi denemedm hic ağdayı sıcak yaptıqın zamanda karartıyomus die biliorm bn ılık sürmeye calısıorm ama oluo iste yinee en yakın zamanda doktora gtcem ama bu böyle olmaz mahfoluo yazmz :eek:klava:

ben de bu konuyla ilgili bir uygulama biliyorum...fakat denemedim...benim de sadece koltuk altımda az da olsa renk farklılığı var...ben de epilatör kullanıyorum...sanırım ondan oluyor...koltuk altım için fırsatını bulduğum ilk gün yapacağım... uygulama şu arkadaşlar:

bir tatlı kaşığı pirinç unu,bir yemek kaşığı yoğurt,bir tatlı kaşığı sirke bir kapta iyice karıştırılır...sonra karışım temiz koltuk altlarına yedirilerek sürülür...15 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizlenir...koltuk altınızı kuruladıktan sonra limon suyu sürün ve kurumasını bekleyin, kuruduktan sonra talk pudrası sürün....bu işlemi haftada 2 defa yapmanız yeterli...kolay gelsin...sonuçlarla yine burada birlikte paylaşımlarda bulunalım...

uzun iş yakafamçokkarıştı

2 saati alır

merhaba,
ağda yaktığı için hiç olmayan karalık malesef ,sağ koltuk altımda ve genital bölgemde var, tamamen ağdadan kaynaklandı benimkiler, ama ağda sonrası güneş yanığı ile leke oluşmuştu onun için dr.a gitmiştim orada expigment ve başka bir ilacı karıştırarak vermişti doktor 3ayda tamamen kurtulmuştum lekelerden. bir de kasıklardaki doğal koyuluğu sormuştum çaresi yok demişti, bilemem kimyasal peeling işe yarar mı ama bundan 7-10sene önce annem eczacıbaşına gitmişti çaresi yok demişlerdi kasıklardaki koyuluk için.

ağda yapıyo bayanlar özellikle sir ağdaa ama normal cam sakızı ağda yapmıyoo doktorlarda böle sölüyo sir ağda o k kadar iyi bişey değil

benim annem senlerdir cam sakızı ağda kullanıyo inanın bembeyaz her yerii eskilerin bildiği bişey vardır kesin derim hepp

kzılar hassas bölgelerinizi nie makinayla alıosunuz yaauu normal ağda en güzeli tavsiye ederim

konuyu gördüm beyazlaştırma koyuluk nedemek istiyolar acaba diyorum ben evvelden beri ağda

kulalnıyorum koyuluk diye bişey görmedim.makınayıda sadece bacaklarımda kullanıyorum o da

ağdayla uğraşmak istemediğim zamanlarda :)

kızlar benimde koltuk altı ve genital bölgemde kararma var.hemde bacaklarıma doğru uzanıyor.oralarda kıl olmamasına rağmen yine kararma oluyor.ablamında öyle.bence ağda yada epilatörlerden kaynaklamıyor.esas sebebini bulup ona göre tedavi uygulamak gerekiyor bence.

arkadaşlar bir yakınım koltuk altını lazer epilasyonla aldırdı. ilk seansta lazer kıl köklerini görmemiş çünkü kökler ince ve sarıymış. doktor birkaç gün boyunca jiletlemesini söylemiş. nedeni ise sarı olan kıl köklerinin kalınlaşıp kararmasıymış. birkaç gün jiletle alıp gittiğinde o bölge kapkara olmuş. yani demek istediğim alış yönteminden kaynaklandığını sanmıyorum kıl köklerinin kalınlığıyla ilgili, kökleri zayıflatacak bir şeyler yapılmalı bu rengin giderilmesi için. mesela bazı ağda türleri karartıyormuş çünkü kıl köklerini besliyormuş. ben sarışınım çok az kıl var ve bildim bileli epilatör kullanırım bembeyaz koltukaltım ama mesela arada jiletle alan esmer bir arkadaşımın kararmış durumda. yani sorun biraz yapı, kıl köklerini zayıflatmak.. çaresi nedir bilemiyorum ama:)

arkadaşlar bir yakınım koltuk altını lazer epilasyonla aldırdı. ilk seansta lazer kıl köklerini görmemiş çünkü kökler ince ve sarıymış. doktor birkaç gün boyunca jiletlemesini söylemiş. nedeni ise sarı olan kıl köklerinin kalınlaşıp kararmasıymış. birkaç gün jiletle alıp gittiğinde o bölge kapkara olmuş. yani demek istediğim alış yönteminden kaynaklandığını sanmıyorum kıl köklerinin kalınlığıyla ilgili, kökleri zayıflatacak bir şeyler yapılmalı bu rengin giderilmesi için. mesela bazı ağda türleri karartıyormuş çünkü kıl köklerini besliyormuş. ben sarışınım çok az kıl var ve bildim bileli epilatör kullanırım bembeyaz koltukaltım ama mesela arada jiletle alan esmer bir arkadaşımın kararmış durumda. yani sorun biraz yapı, kıl köklerini zayıflatmak.. çaresi nedir bilemiyorum ama:)

katılıyorum canım sana:)
benim de ablamın koltuk altı kapkaradır,bikini altı da öyleymiş. önceleri nerde makina sir ağda, çam sakızı veya evde yapmalar ile yapardı.ama genede kara olurdu çok korkardım öyle olacak benm de diye.
benim koltuk altım beyaz,çok az kıl var ve en fazla 5 kez jilet yaptım,senelerdir makina ile alırım ama bembeyazdı. bu yıl koltuk altı bölgemin kıllların kalınlaştığını ve karardığını farkettim. acilen lazer yaptırmalıyım:KK43:
bikini bölgem de kara ne yazıkki. çünkü çok kuvvetli kıl ve kıl köklerine sahipim mafoldumben
eskiden regl dönemlerimi yani kullandığım pedlerin pişik ve sonradan da karartı yaptığını düşünürdüm. çok pişik olurum da ondan:KK43:
ama kesinlikle kıl köklerinden ötürü....kafamçokkarıştı

X