Koltuk yerleştirme konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

balxixm.

zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
2.408
4
116
Diğer
bugün halımı yıkamaya vermişken tamizlik yapayım dedim koltukların yerini değiştirdim ama bir türlü istediğim gibi olmuyor insanın içini sıkıyor bir değişiklik yapmak istiyorum ama ne yapacğımı kendimde bilmiyorum..biliyorum koltuk örtüleri çok çirkin gözüküyor ama oğlum için örtüyorum çünkü hergün koltuk silmem gerekir..resimleri ekleyeceğim fikirlerinizi bekliyorum

kimse cevap yazmamış ilk ben başlayayım o halde :)
canım salonun fazla büyük değil gördüğüm kadarıyla dolayısıyla yerleştirebileceğin en güzel düzende yerleştirmişsin zaten.ama ille de değişiklik istiyorum diyorsan tekli koltukların yamuk koyup arasını açabilirsin ortalarına da fiskos sehpanı koyarsın.ya da daha köklü bir dğişiklik diyorsan yemek masanla koltuklarının yerlerini değiştir ters düzen yap yani.bence duvardaki fotoğrafları da koridorda falan bir yere asmalısın.oralara da cok güzel ve hesaplı olna tablolardan asabilirsin.duvarlar boş kalmış cünkü.sana baska önerebileceğim birşey yok.güle güle sağlıkla otur evinde.

cnnmm salonu küçükk resimlere baktım şöle bşyi deneyebilirsin..
yemek masanı çeviripp tam duvara tv nin oldugu yere koyarsınnn ordakiii masanın yanındaki koltugu duvara dogru yukarıya çekersinnn (masaya dogru) oraıs biras açılıyorrr..televizyonu pirizin oldugu köşe varya leptopu koymuşsunnn işte o araya koyarsınnn.. ozman hem tv uzak kalmass hemde yemek masası öle köşeye sıkışmas:)

masayı olduğu yerde dikey koymuşun ya yatay koy canım tv yi ordan kaldır böylece tüm sandalyeler kullanılır durumda olacak. masaya tekli koltuklarının sırtı gelecek şekilde berjerleri yerleştir . aralarını çaprazlar açarsın biraz teklileri kaldırdığın yere de tv yi koyarsın

cnnmm salonu küçükk resimlere baktım şöle bşyi deneyebilirsin..
yemek masanı çeviripp tam duvara tv nin oldugu yere koyarsınnn ordakiii masanın yanındaki koltugu duvara dogru yukarıya çekersinnn (masaya dogru) oraıs biras açılıyorrr..televizyonu pirizin oldugu köşe varya leptopu koymuşsunnn işte o araya koyarsınnn.. ozman hem tv uzak kalmass hemde yemek masası öle köşeye sıkışmas:)

daha önce aynen bu şekildeydi fakat tv izlemek iyi olmuyordu o yüzden değiştirmiştim..odam küçük koltuklarım büyük bir şekil veremiyorum

daha önce aynen bu şekildeydi fakat tv izlemek iyi olmuyordu o yüzden değiştirmiştim..odam küçük koltuklarım büyük bir şekil veremiyorum

cnmm pekiiii o tekli koltuklarından birini başka odaya koyma ihtimalin varmııı..egr öle yaparsann diger tek kalanı tvnin oldugu yereeee koyarsınnn tiviyide o iki teklinin oldugu yere koyarsın..şu sıralar oturma gruplarında 1 tekli iki 3lü modaaa:)

yada cnmm masa ile tvini yerini deiştir..tvyi duvarın tam köşesine çapraz koy biraz öne çekerek koy koltugun köşesine dogru gelsinn..masayıda dikey koyyy duvarın önüne kapıya dogru çekk...seninn aısl sorunun bence tv ve masanın orası yoksa koltuklar kötü durmuyorrr..başkada seçenek kalmıyo cnmm ama en son dedigim en mantıklı olannn..zamanım olsa çizerdim sana öle gösterirdim:)ama fırsatım yok:)

hmmmss
Masayı iki pencere arasında kalan duvar boyuna koy
Tv yi sol duvara koy
Ev nin eski yerine soldaki 2li koltuk gelsin.
Tekli koltukları da tv. nin sağ ve soluna gelicek şekilde mesafe bırakarak yerleştir.

gjhgjhf.jpg

Bu arada fotolardan birini masanın bulunduğu duvara koysan daha hoş görünür.

valla benimde bu şekilde odam aynı böyle 2 tekli 2 büyük koltuk var..ben teklilerin arasına tv yi çap yerleştiridm büyük koltujlarıda sağa ve sola doğru koydum en rhat tv böyle izleniyor..

odan kucuk zaten...yerlestirebilecegin en iyi sekilde yerlestirmissin...bence..haraketli soyle civil civil objeler ve tablolar almalisin...duvara aacagin soyle rankli bir tablo bile odana baska hava katabilir..evinde mutllukla otur..sevgiler..

canım koltuk modellerimiz benziyor.ben şöyle yapmıştım.iki teklinin olduğu yere tam ortaya tvyi koydum.teklileri de yanına hafif çapraz yaparak koydum.ikili ve üçlüyü de sağ ve sola yerleştirdim.masanıda girişte enlemesine koyabilirsin.bu şekilde tekli koltuklara çok oturmuyoruz böylece kol koyma yerleri de yıpranmıyor.ikili ve üçlüye uzanarak tv izleriz.hem de görünüm simetrik oluyor.tavsiye ederim

Back
X