• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk ve perde secimi

geldikgidiyoruz21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
50
82
18
30
Selam.hanimlar,yeni evime koltuk alacam insallah ama karar veremedim turkuaz rengi ve gri renginde Chester model almayi dusunuyorum Allah nasip nederse .
Bir 3 lu turkuaz digerleri gri mi yoksa bir buyuk.bir 3'lu bir tekli mavi ve gri olsun.birde nasil.perde onerirsiniz

Sunu anlatmak istediniz sanirim.
Ucluler gri , berjerler turkuaz mi olsun?

Soyle de yaptirabilirsiniz illaki bu renkler olacaksa; bir uclu ve iki berjer gri , bir tane uclu turkuaz.

Bende üçlünün biri gri, diğeri sarı, 2 berjeri de gri alıyorum. İçimi karartır mı diye çok çekinceliyim. Nişanlım gri koltuk çok istiyor, bende kötü değil diye düşünerek okey verdim sizce? Sarı gri mi sarı kahve mi
FE5859ED-2B86-4D5B-B13F-66329100FAF9.jpeg

Eklentiler

• 2FF07C96-C381-49E6-915A-06B847817724.webp
    2FF07C96-C381-49E6-915A-06B847817724.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 27
Koktuklarımdan biri üçlü gri, diğeri de üçlü turkuaz kırkyama. Tek berjer kullanıyorum oda gri. Her gören çok beğeniyor. Ev dekorasyonunda gri çok kurtarıcı oluyor. Kırlentleri bile değiştirerek evin havasını değiştirebilirsiniz. Perde olarakta dümdüz çok sade bir perde öneriyorum. Fon kullanmak isterseniz onuda gri alın çok bütünlüyor.

Son düzenleme:
Bende üçlünün biri gri, diğeri sarı, 2 berjeri de gri alıyorum. İçimi karartır mı diye çok çekinceliyim. Nişanlım gri koltuk çok istiyor, bende kötü değil diye düşünerek okey verdim sizce? Sarı gri mi sarı kahve mi Eki Görüntüle 2545764
Benimde teki gri, teki turkuaz.Griye sarı çok yakışıyor. İkiside koyu olursa eviniz aydınlık değilse içiniz kararır.

Son düzenleme:
Sütlü kahve sarı kumaşlarım da yukarda, sizce alttaki kumaşların mı üstteki kumaşların mı oluru var ? Evet gri sarı aslında güzsl ama sütlü kahve sarı kadar da ferah durmuyor sanki

Sütlü kahve sarı kumaşlarım da yukarda, sizce alttaki kumaşların mı üstteki kumaşların mı oluru var ? Evet gri sarı aslında güzsl ama sütlü kahve sarı kadar da ferah durmuyor sanki
Attığınız kumaşlarda ki sarı çok tatlı. Sütlü kahve dediğiniz çok kullanışlı aslında kir falan göstermez ama oda griyle fazla koyu olur.

Back
X