Canım çok teşekkür ediyorum inşallahcanım eşyalarını Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin
Eki Görüntüle 1606281
ben bu tonlarda bi fon hayal ettim ve kırık beyaz krem tonlarında tül
rica ederim canımCanım çok teşekkür ediyorum inşallahyorumun içinde ayrıca teşekkürler, hiç düşünmediğim bi renk aslında olabilir yastik ve berjerimde o tona yakın bi renk var bu renkte aklımda ...
bende çok severim pembenin her tonunu yatak odam mutfağım hep pembe , aslında salonda mürdüm tonlarında bi renk düşnüyodum. çok mu boğar acaba odayı bilemedim ki, olmaz mı acaba mürdüm?rica ederim canımgül kurusu rengini çok severim senin çiçekli koltuklarının içindede görünce direk aklıma bu renk geldi gönlüne göre olur inşallah
Benim küçük odam mürdüm rengi köle takımım ama perdelerim açık renk canım sen bilirsin ama boğabilir zaten ev küçük diyodun genelde daha açık renkler kullan ki ev ferah gözüksünbende çok severim pembenin her tonunu yatak odam mutfağım hep pembe , aslında salonda mürdüm tonlarında bi renk düşnüyodum. çok mu boğar acaba odayı bilemedim ki, olmaz mı acaba mürdüm?
haklısın canım boğabilir, merak ettim mürdüm olan odanı çokkkkkkkkBenim küçük odam mürdüm rengi köle takımım ama perdelerim açık renk canım sen bilirsin ama boğabilir zaten ev küçük diyodun genelde daha açık renkler kullan ki ev ferah gözüksün
tv ünitem ve masamıda paylaşıyorum daha sağlıklı öneriler tavsiyleriniz için... Masadaki sandalyelerin desenli olanları da mürdüm rengi olcak. tv ünitemin tek gümüşlüğüde iptal sığmadığı için...
Eki Görüntüle 1606152 Eki Görüntüle 1606153
Selam kızlar,
Ekim'de evleniyorum. Evimizi tuttuk ama salon koltuk takımımı değiştirmek zorunda kaldım ev küçük olduğu için köşe takımı seçtim mecburiyettenköşe takımım ve halım bu resimdeki, orta sehpamda resimdeki mürdüm tonlarında fon istiyorum düz kırık beyaz sade bi tül sizce nasıl olur? Yardım edin çok kararsızım. Uyumsuz da olsun istemiyorum linkte yazdım daha detaylı bakabilmek için http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/kose-takimlari/belissa-kose-takimi
http://www.bellona.com.tr/halilar/valentina-serisi/valentina-buket-w10-pembe
Eki Görüntüle 1606148 Eki Görüntüle 1606149
dur sana özelden resim atayım canım evimihaklısın canım boğabilir, merak ettim mürdüm olan odanı çokkkkkkkk
Çok teşekkür ederim canım inşşş hepimiz güzel günlerde kullanalımCanım eşyaların çok güzel. güzel günlerde, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. mobilyaların bellona sanırım. Çünkü Venturo yemek odası ve TV ünitesini gördüm. Benim de Yemek odam ve Tv ünitem Venturo modeli. ama koltuk takımın başka bir mobilya.
Mobilyaların daha çok gül-kurusu tonlarında. O yüzden bu tonlarda bir fon düşünebilirsin. ama sana önerim. Evi fonla boğma, çok geniş fonlar yaptırma. Fon sadece uyum için olan bir dekorasyon ürünü bence.
Benim salonum yeşil-beyaz tonlarında. 3'lü koltuğum tamamı koyu canlı yeşil renginde olduğu için fonlarımı yeşil yaptırmadım ama senin koltuklarında minik minik renkler olduğu için gül kurusu salonu boğmaz.
Aynen tatlım mürdüm çok boğar bende vazgeçtimCanım kesinlikletoz-pembe arkadaşımızın dediği gibi her zaman aynı ton değil de bir ton açığını kullanman daha ferah gösterir mürdüm çok mürdüm olur yine yan yana getir dene tabi içinde kalmasın Eşyaların çok güzel aşkla huzurla kullanın inşallah
Çok saol canım çok teşekkür ederim amin cümlemizi inşşEşyalar Çok güzel canim dediğin gibi de çok güzel olur maşallah allah tamamına erdirsin
Tek kelimeyle bayıldımmmmmmm evine zevkine uyumuna yerleştirme şekline maşallah maşallahhhdur sana özelden resim atayım canım evimi
Amin canım inşallahAynen tatlım mürdüm çok boğar bende vazgeçtimtoz-pembe dediği gibi gül kurusu yaptırcam sanrım eşyalarımı beğenmene çok sevindim çok teşekkür ediyorum hepimiz aşkla huzurla kullanalım inş
çok teşekkür ederim canım benim Allah hepimize huzurla oturmayı nasip etsin daha güzelleri senin olsunTek kelimeyle bayıldımmmmmmm evine zevkine uyumuna yerleştirme şekline maşallah maşallahhhçok saol canımmmm senin önerdiğin renk önde gidiyo o olucak sanırımmmm
Amin canım çok saolçok teşekkür ederim canım benim Allah hepimize huzurla oturmayı nasip etsin daha güzelleri senin olsun
çok yakışır gül kurusu fonlar gerçekten umarım istediğin gibi olur herşeyin
evet ya burda mutlaka paylaş merak ederiz bizzAmin canım çok saolbi an önce mobilyalarım gelsin fonlarımı yaptırıp paylaşıyım çok merak ediyorum nasıl olcakk