• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk takimlarimda yardımcı olurmusunuz...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
öncelikle merhaba formu sürekli takip ediyordum ama yeni üye oldum ve yeni birşeyler paylaşmaya başladım inşallah sürekli sizlerle olucam:)allah nasip ederse mayısta evleniyorum mobilya seçiminde çok zorlanıyorum ama nişanlımda sağ olsun bu konuda bana yardımcı olmuyor,hemen karar verip almamı isityor ve pek gezmiyor böyle sıkıntıya gelemem diyor tipik bir erkek işte,koltuk takımı beğendik ama ben kararsızım sizde bana yardımcı olurmusunuz lütfen fikirlerinizi bekliyorum $SDC11225.webp$SDC11226.webp

koltukların güsel ama kadifekullanımı biraz zor oluyor üzerine şal atsan durmuyor yada oturunca kayıyor ama rengi çok hoş daha modern bişeyler baksan doğtaştan bide avcılardaki arnodan çok değişik şeyler var.

Kumaşını kadife seçme canım, hiç kullanışlı olmuyor:20: kumaş olan modellere bak derim ben:29:

doğtaştaşa baktık yatak odamı ordan aldık zaten beğenerek aldım ama solon takımında anlaşamıyoruz bende doğtaştakilerini beğendim ama bu seferde nişanlım çok sade buldu solon dediğin biraz gösterişli olurmuş:)hiç nişanlımla zevklerimiz uyuşmuyor gönlüme görede ev döşeyemicem sanırım çok bunaldım bu durumdan

Eklentiler

• $3_1_8_1.webp
    $3_1_8_1.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 97
  • $DogtasIdeaYatakOdasiTakimi.webp
    $DogtasIdeaYatakOdasiTakimi.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 82
yatak odanı çok beğendim, çok şık ve zevkli bir seçim. iyi günlerde kullanın.
ama aynı şeyi koltuklar için malesef söyleyemiyorum. kadife kumaşı koltukta pek kullanışlı bulmuyorum ben, bir de yastıkları pek güzel gelmedi gözüme. biraz daha bakıp öyle karar versen içine daha çok sinen modeller bulabilirsin belki.

doğtaş güzel,modern ama çok pahalı. canım anadolu yaksında dudulluda modoko,avrupa yakasında ise masko var.burda beğendiğim mobilyaları ucuza al doğtaşa o kadar para kaptırma derim. koltuk takımını ise pek tutmadım. :(

canım bende bütün mobilyamı doğtaştan aldım.. yatak odan güzel bencede ama koltukları bende beğenmedim.. kumaşı da modelide hiç hoş durmuyor bence. daha modern bir model bakabilirsin.. biz doğtaşın enzio modelinin bej rengini aldık. kumaşı taytüyü çok hoş duruyo. tavsiye ederim .. bence eşya konusunda nişanlına kesin tavrını belirtmelisin. çünkü önimli olan senin içine sinmesi.. eğer içine sinmezse ilerde sorun yaşayacağınıza şimdi anlayış iste.. çünkü bayanlar için ev ve eşya önemli konular.. kararını paylaşımlarda bekliyoruz.. :)))

tatlım madem nişanlın gezmeyi sevmiyor.eğer sende nişanlın gibi bu koltuk takımını gerçekten beyendiysen içine sindiyse bence çok hoş ve ağır duruyor.bende nişanlına katılıyorum sade olmamalı koltuk dediğin
yatak odana bende bayıldım bu arada :23: :nazar:

Back
X