Koltuk takımıma yorum lütfen

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
$8-9-orkide [800x600].webp
kızlar koltuk takımım kahve kremi nasıl sizce yorum bekliyorum :12:

Eki Görüntüle 367563
kızlar koltuk takımım kahve kremi nasıl sizce yorum bekliyorum :12:

renkler çok güzel güle güle kullanın ama şahsen ben teklileri artık böyle kocaman olanlardan değil de dha şık berjer duranlardan tercih ederdim.birde yastıkları fazla bence yanı koltuklarda resmen aystıklar oturuyor göze hitape dıyor ama insan oturacağı zaman yastıktan yer bulamıyor canım ya iki tane büyk arka yastığı olsa daha sade güzel dururdu bence ama bu haliyle de çok güzel :3:

canım renk olarak çok kullanışlı ve eskimeyecek bir renk.ama çok hantal eğer büyük bir salon değilse sıkışık durur gibi.

Beğendim güzel ama bende yastikli koltuk takımlarından çok çektiğim için artık hoşuma gitmiyo arkadasın dediği gibi iki yastık olması daha iyi bence

canım çok kaba yaa yastıklardan oturmaya ter yok sankı.renk gzl ama zarif degıl bnce farklı modellere bı bak derım :)

renk olarak mı model olarak mı beğendim bilmiyorum ama kahve beyaz güzeldir eğer zamanın varsa bi kaç modele daha bak bence ama bunlarda kötü değil bu arada

inşallah büyük bir salonun olur ferah ferah döşersin çünkü koltuklar geniş güle güle kullan.

bence daha modern bir koltuk takımı bakabilrsin berjerli bu biraz daha her evde olan model gibi geliyor bana tabiki son karar sen ve eşinin

güzl bir renk komibinasyonu yapılmış takım ama yastıkları çok sık sık duruyor.ama güzel bir takım beğendim

Ben yastıklı koltukları artık hiç beyenmiyorum alan kullanan arkadaşlarım var hepsi bıkmış değiştirme çabasında. Ayrıca teklilerde artık bunların modası geçti. Daha kibarları moda işin açıkçası bu modelin modası 5 sene önceki model. Bence farklı bir model yap daha kibar...

Back
X