Koltuk takımıma uygun perde önerebilir misiniz ?

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
Fotodaki koltuk takımıma uygun perde önerebilir misiniz ? Nasıl bir mpdel ve renk tercih etmeiyim ?

$20130508_205337.jpg

aşağıdakini deneme amaçlı yaptım perdeyi beğenmiştim ama fotoya uyarlayınca hiç yakıştıramadım :KK43:

$image.jpg

Şuanda çektiğim fotoğrafta renk hiç belli olmuyor, odamın ışığı oldukça loş.. Yeşilin değişik bir tonu perdeler, gündüz tekrar çekerim öyle yollarım daha net gözükür :)Eki Görüntüle 1195714 Eki Görüntüle 1195715

Öyle mi ben de ilk başta koyu kahve sanmıştım, koltuk takımlarınız beyaz mı acaba?
Bizimkiler açık sütlü kahve olduğu için beyaz tülü yakıştıramıyorum , belki krem tonlarında alırım tülü.
Aslında zebra ya da stor almak isterdşm fakat herkes zor temizlendiğinden dolayı şikayetçiymiş.

başka önerisi olan yok mu ? benzer renkte koltuk takımı olup da koltuk takımı+perde kombini fotosu ekleyebilen olursa çok sevinirim.

Fotodaki koltuk takımıma uygun perde önerebilir misiniz ? Nasıl bir mpdel ve renk tercih etmeiyim ?

Eki Görüntüle 1195504

aşağıdakini deneme amaçlı yaptım perdeyi beğenmiştim ama fotoya uyarlayınca hiç yakıştıramadım :KK43:

Eki Görüntüle 1195505

Canım benim koltuklar da seninki ile aynı ton
Ben şöyle bir kombin yaptım..Ekru tül, üstünde de petrol mavisi fon perde kumaşı var .Soldaki de halım..

Eklentiler

• $IMAG1930.jpg
    $IMAG1930.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 485
X