Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuanda çektiğim fotoğrafta renk hiç belli olmuyor, odamın ışığı oldukça loş.. Yeşilin değişik bir tonu perdeler, gündüz tekrar çekerim öyle yollarım daha net gözükür :)
Şuanda çektiğim fotoğrafta renk hiç belli olmuyor, odamın ışığı oldukça loş.. Yeşilin değişik bir tonu perdeler, gündüz tekrar çekerim öyle yollarım daha net gözükür :)Eki Görüntüle 1195714 Eki Görüntüle 1195715
Öyle mi ben de ilk başta koyu kahve sanmıştım, koltuk takımlarınız beyaz mı acaba? Bizimkiler açık sütlü kahve olduğu için beyaz tülü yakıştıramıyorum , belki krem tonlarında alırım tülü. Aslında zebra ya da stor almak isterdşm fakat herkes zor temizlendiğinden dolayı şikayetçiymiş.
turkuazı salona değil de yatak odama düşünüyorum canım, bir de aynı tonlarda yatak örtüsü istiyorum, çok ferah gösteren bir renk ama salon için iddialı olabilir benim için :)