• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk takımıma kırlent rengi

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak sizlere. benim salonum krem kahve tonlarında.koltuklarım krem ağırlıklı ama kenarları koyu kahve. biz eşyaları alırken biraz aceleye geldi ve hiç kumaşlarında değişiklik yapamadık maalesef şimdi biraz renklendirmek istiyorum en azından kırlentlerin rengini turkuaz kahve yapsam diyorum olur mu ki acaba? birde böyle kırlent kumaşı nerede bulup değiştirebilirim. bulunduğum yer küçük bir ilçe ve şartlar çok kısıtlı. yardım ederseniz sevinirim

bence fıstık yeşili de çok canlı durur tavsiye ederim ama nerde oturduğunu bilmediğim için nerde değiştirebilirsn o konuda bi fikrim yok :50:

hiç aklıma gelmemişti fıstık yeşili aslında olabilir. ben muş un bir ilçesindeyim :18: böyle kumaşlar nerde olur nerde diktirilir bilmiyorum sürekli değişiklik yapanlar fikir verirmisiniz

eğer canlandırmak istiyorsanız kahve krem ağılıklı odaya en çok sonbahar renkleri yakışır bence :8: çünkü kahve-krem nötr renklerdir sıcak renklere ihtiyaç duyarlar. soğuk renkler kullanırsan çok daha donuk hale gelebilir.

şöyle sarı-turuncu-kırmızı tonlarından güzel bir renklendirme yapılabilir.
$RMS-katiekirby_formal-dining-room_s4x3_lg.webp$3362.pre-fall-decorating-01.webp

bu örneklerde görüldüğü gibi hemen sıcaklık sağlar bu renkler

arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak sizlere. benim salonum krem kahve tonlarında.koltuklarım krem ağırlıklı ama kenarları koyu kahve. biz eşyaları alırken biraz aceleye geldi ve hiç kumaşlarında değişiklik yapamadık maalesef şimdi biraz renklendirmek istiyorum en azından kırlentlerin rengini turkuaz kahve yapsam diyorum olur mu ki acaba? birde böyle kırlent kumaşı nerede bulup değiştirebilirim. bulunduğum yer küçük bir ilçe ve şartlar çok kısıtlı. yardım ederseniz sevinirim

Turuncu olabilir. Yada koltuklarııza uygun tarzda çiçekli bi kumaştan olabilir. Ben geçen hafta perdecide diktirdim. Perde kumaşından yaptırdım. Kendim seçtim kumaşı ölçüleri verdim onlar diktiler. Dikmeye fazla bi para almıyolar zaten. Ben kanat perdelerimle aynı kumaştan yaptırdım.

Turuncu olabilir. Yada koltuklarııza uygun tarzda çiçekli bi kumaştan olabilir. Ben geçen hafta perdecide diktirdim. Perde kumaşından yaptırdım. Kendim seçtim kumaşı ölçüleri verdim onlar diktiler. Dikmeye fazla bi para almıyolar zaten. Ben kanat perdelerimle aynı kumaştan yaptırdım.

evet iyi bir fikirr bende bir araştırayım berdecileri. turuncu da çok güzel bir fikir miş çok beğendim bu fotoları. evimde turkuaz dekorasyon da kullandım ama turuncu gider mi ki

evet iyi bir fikirr bende bir araştırayım berdecileri. turuncu da çok güzel bir fikir miş çok beğendim bu fotoları. evimde turkuaz dekorasyon da kullandım ama turuncu gider mi ki

Canım turuncu ve turkuazı bence bir arada kullanabilirsin. Tamamlar birbirlerini.
Resim koyamadığım için link veriyorum canım şu tarzda olabilir

https://www.google.com.tr/search?um.....1ac.1.pGKsXF3fY7Q#biv=i|9;d|X5BwcE-PoSrARM:

https://www.google.com.tr/search?um.....1ac.1.pGKsXF3fY7Q#biv=i|0;d|zgsze0l_Q4D2jM:

Back
X