güzel fikir teşekkür eederim peki berjerler nasıl olmalı sizceOldum olasi su acik renkteki mobilyalara hayran oldugum halde hic kullanmak istememisimdir.. temizligi cok zor geliyor gozume , ayrica kiri cok net sekilde belli ettigini dusunuyorumm
Tam tersi olsa..
Acik mavi tonlarinda bir koltuk olup yastiklarini krem ve gri tonlarinda yapsaniz daha ferah ve ic acan marjinal bir goruntuye ulasmis olmaz misiniz :)
Bej rengindeki mobilyalara ben olsam yastik kiliflarini acik sari yaptirirdim..güzel fikir teşekkür eederim peki berjerler nasıl olmalı sizce
Hemen hemen bunlar gibi cok hosmus..
yoo bej rengi düşünmüyorum koltuk takımı alırsam berjer düşünüyordum ben çiçekli model mavi krem çiçekli olsa mesela nasıl olurBej rengindeki mobilyalara ben olsam yastik kiliflarini acik sari yaptirirdim..
Acik sari acik mavi tonlari ve araya da bir kac gri yastik olsa fena olmazdi hani..
Guzel olir bence mobilya seciminde artik su siyah ve krem tonlarin uzaklasmak lazim :)yoo bej rengi düşünmüyorum koltuk takımı alırsam berjer düşünüyordum ben çiçekli model mavi krem çiçekli olsa mesela nasıl olur
tGuzel olir bence mobilya seciminde artik su siyah ve krem tonlarin uzaklasmak lazim :)
Bence kesinlikle mavi tonlarinda al mobilyani. Aralarda krem olabilir.
Salonunun boyasini krem beyaza donuk renklerde boyat derimm cok ferah bir gorunum olur.
Eger salonun kucukae derinlik vermek genis gostermek adina bir duvarini farkli rengede boyayabilirsin..
Ha bir de desenli renkli mobilyalari fazla aksesuarla kullanma bence. Sade şık ortada masan varsa onun uzerine bir kac tane alman yeterli olur diye dusunuyorumm..
Simdiden gule gul kullan gule gule otur canim :)
teşekkürler :)maviş maviş bayıldımm ben
bencede çok ferah inşallah yeni evime geçersem alacagım foto atarım :)çok ferah görünüyor o mavi koltuklar =)
inşallah canım hayırlısı ile evine taşınır yenilersin koltukları =)bencede çok ferah inşallah yeni evime geçersem alacagım foto atarım :)
inşallahhhhh sağol canıminşallah canım hayırlısı ile evine taşınır yenilersin koltukları =)