- 19 Eylül 2022
- 44
- 48
- 3
- Konu Sahibi kararsizbirisii
-
Evet süpürge girebilecek yükseklikte olmasını istiyorum ben de teşekkürlerAldığınız koltukların ayaklı olmasına dikkat edin
Benim ayaklı olmadığı için sürekli çekip altını süpürmek ve simek zorun da kalıyorum
Kullanışlı mı bilmiyorum ama Normod çok
Lazzoniyi öneririm kesinlikle.Yeni evleneceğiz Modern, zarif bir köşe takımı almak istiyoruz. Evimiz açık mutfak ve çok geniş değil o yüzden kibar duracak model tercih etmek istiyoruz.20-30bin bütçemiz var ama çok beğendiğimiz bir tasarım olursa bütçeyi esnetebiliriz.
Kumaşı kolay temizlenebilir, sağlam, süngerleri çabuk çökmeyen bir marka istiyorum. Dikkat etmem gereken başka bir kriter varsa onu da belirtirseniz sevinirim :)
ben de saloniyi beğenirdim ta ki lazzoninin ilgi alaka ve kalitesini görene kadar. ikisi de iyi ama lazzoni daha iyi bana göre. hem dizayn yapıyorlar evin ölçülerine göre o da güzelSaloni kesinlikle
İkeanın kumaş kalitesi hakkında olumlu şeyler duymadım. Vivensenin de kaliteli bir marka olduğunu düşünmüyorumİkea söderhamn a bakarsanız( l koltuk ama siz kendi modülünüzü oluşturaniliyrosunjz) kılıfları çıkıp yıkanabiliyor ya da yeni kılıfla değiştirebiliyorsunuz. Onun dışında vivensın tarzını beğeniyorum
10 yıldır kullanıyorumkoltuk takimini. Eskimeye niyeti olmayan mobilyaSaloni kesinlikle
kesinlikle o hatayi bende yapmisimAldığınız koltukların ayaklı olmasına dikkat edin
Benim ayaklı olmadığı için sürekli çekip altını süpürmek ve simek zorun da kalıyorum
aynenalfemoyu öneririm ben de.
temizliği kolay olsun derseniz kadife kumaş tercih edin, zaten sorarsanız da onu önerirler, ketenlerin temizliği daha zor oluyor. eğer çocuk düşünüyorsanız sırt yastıklarının sabit olmasını tavsiye ederim yoksa hep yerde geziyorlar. eyyorlamam bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?