SARILARIN FILIZ umudum var :))))))) Kayıtlı Üye 24 Mart 2012 17.012 3.327 41 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi SARILARIN FILIZ #1 Merhabalar krem renkli kadifemsi kumaşı olan koltuğuma, yanlışlıkla tutkal değirdim. tiner ile sildim ama ne geçti ne kayboldu hatta daha koyu gibi oldu nasıl çıkarabilirim acaba ?
Merhabalar krem renkli kadifemsi kumaşı olan koltuğuma, yanlışlıkla tutkal değirdim. tiner ile sildim ama ne geçti ne kayboldu hatta daha koyu gibi oldu nasıl çıkarabilirim acaba ?
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.064 18.463 33 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi SARILARIN FILIZ #2 SARILARIN FILIZ .!.: Merhabalar krem renkli kadifemsi kumaşı olan koltuğuma, yanlışlıkla tutkal değirdim. tiner ile sildim ama ne geçti ne kayboldu hatta daha koyu gibi oldu nasıl çıkarabilirim acaba ? Genişletmek için tıkla... Sen çok kurcalama yıkamacı çağır bence iyice içine işlemesin tüyler deforme olmasın.
SARILARIN FILIZ .!.: Merhabalar krem renkli kadifemsi kumaşı olan koltuğuma, yanlışlıkla tutkal değirdim. tiner ile sildim ama ne geçti ne kayboldu hatta daha koyu gibi oldu nasıl çıkarabilirim acaba ? Genişletmek için tıkla... Sen çok kurcalama yıkamacı çağır bence iyice içine işlemesin tüyler deforme olmasın.
SARILARIN FILIZ umudum var :))))))) Kayıtlı Üye 24 Mart 2012 17.012 3.327 41 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi SARILARIN FILIZ #3 freya_ .!.: Sen çok kurcalama yıkamacı çağır bence iyice içine işlemesin tüyler deforme olmasın. Genişletmek için tıkla... amam avuç içi kadar bile değil leke. dünya para isterler şimdi
freya_ .!.: Sen çok kurcalama yıkamacı çağır bence iyice içine işlemesin tüyler deforme olmasın. Genişletmek için tıkla... amam avuç içi kadar bile değil leke. dünya para isterler şimdi
freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.064 18.463 33 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi SARILARIN FILIZ #4 SARILARIN FILIZ .!.: amam avuç içi kadar bile değil leke. dünya para isterler şimdi Genişletmek için tıkla... Kız koltuğun kumaşını komple değiştirmek zorunda kalma sonra o daha masraflı
SARILARIN FILIZ .!.: amam avuç içi kadar bile değil leke. dünya para isterler şimdi Genişletmek için tıkla... Kız koltuğun kumaşını komple değiştirmek zorunda kalma sonra o daha masraflı
SARILARIN FILIZ umudum var :))))))) Kayıtlı Üye 24 Mart 2012 17.012 3.327 41 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi SARILARIN FILIZ #5 freya_ .!.: Kız koltuğun kumaşını komple değiştirmek zorunda kalma sonra o daha masraflı Genişletmek için tıkla... hiç bir şey yapmıyorum :))))) öylece bekliyorum. yani daha sağlam şimdlik :))))
freya_ .!.: Kız koltuğun kumaşını komple değiştirmek zorunda kalma sonra o daha masraflı Genişletmek için tıkla... hiç bir şey yapmıyorum :))))) öylece bekliyorum. yani daha sağlam şimdlik :))))
SARILARIN FILIZ umudum var :))))))) Kayıtlı Üye 24 Mart 2012 17.012 3.327 41 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi SARILARIN FILIZ #6 yok mu bilen cidden