koltuk kumaş seçimi için yardım!! nubuk mu kadife kumaş mı? toz tüy toplamayan kolay temizlenen leke bırakmayan olmalı.

Stardust-

🌸🐣🌸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
1.244
1.439
herkese selam. seçtiğim koltuk takımını ekliyorum. bu modele nubuk önerdiler ama temizliği kir toz tutma durumu nasıl olur bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim. eski koltuğumun kumaşı fitilli keten gibiydi çok zordu kullanımı. kadife veya nubuk kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var 🙏🏻 kadife mi yapsam nubuk mu kararsızım. kedi tırmalar mı nubuk kumaşı? sizce seçtiğim renkler nasıl?

Eklentiler

• IMG_4358.jpeg
    IMG_4358.jpeg
    141,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4360.jpeg
    IMG_4360.jpeg
    167,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4347.jpeg
    IMG_4347.jpeg
    251,8 KB · Görüntüleme: 33
Kedin varsa nubuk olmaz tırnak atar delik kalır derimsi olduğu için kadife daha uygun fitilli kadar leke tutan yok emin ol benimde öyle şuan çay bardağı koymaya gelmiyor su izini bile tutuyor gıcık şey kadife kumaş bir leke sökücü ile çıkartabiliyorsun bir şey olsa 🥲

herkese selam. seçtiğim koltuk takımını ekliyorum. bu modele nubuk önerdiler ama temizliği kir toz tutma durumu nasıl olur bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim. eski koltuğumun kumaşı fitilli keten gibiydi çok zordu kullanımı. kadife veya nubuk kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var 🙏🏻 kadife mi yapsam nubuk mu kararsızım. kedi tırmalar mı nubuk kumaşı? sizce seçtiğim renkler nasıl?
Modelleri güzelmiş. Hangi markaydı acaba🐣

Kedin varsa nubuk olmaz tırnak atar delik kalır derimsi olduğu için kadife daha uygun fitilli kadar leke tutan yok emin ol benimde öyle şuan çay bardağı koymaya gelmiyor su izini bile tutuyor gıcık şey kadife kumaş bir leke sökücü ile çıkartabiliyorsun bir şey olsa 🥲
evet aynen ıslak mendille siliyorum küçük birşey olunca ıslak mendilin suyundan iz oluyor çok yoruldum sonunda kurtuluyorum. kadife evet öyle ama renk seçeneği çok çok azdı beğenmedim. çok kararsızım, nubuk için de temizliği kolay deniliyor ama tecrübe edenler daha iyi bilir

Bizde uc tane kedi var.onceki oturma grubumun kumasi da nubuktu simdi aldigimin da nubuk.kedi icin en ideal kumas hem tirmalasa da zarar veremiyor hem leke falan da asla tutmuyor.
Deri sandalyelerimi kevgire cevirdiler.kadife salon takimimi tirnak izi yaptilar.sonraki takimin kumas cinsini bilmiyorum ama onu da tirmaladilar bir tek nubuk kumasta sorun yasamadim.kesinlikle tavsiye ederim.

X