• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk Kaplama

nilgunsen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
8
1
6
35
İstanbul
Merhabalar,
Yüzleri eskimiş durumda olan koltuğumun yüzünü değiştirtmek istiyorum. Bu konuda tanıdık ve işinin ehli bir döşemeci önerebilecek var mı?
Koltuklarım ikeadan ama bir şey fark etmez herhalde diye düşünüyorum.
Ek olarak bir sorum daha var. Evimde kedi olduğu için sürekli tüy kaplanıyor koltuklarım üstü artık tüy toplayıcı yapışkan bantlar halledemiyor bu işi bende sürekli siliyorum. Ancak bir süre sonra koltukların yüzlerinde hafif renk değişimleri oldu. Yeni koltuk kaplamasını yaşadıktan sonra aynı akibeti yaşamak istemiyorum. Hem lekeleri kolayca çıkarıcak hem de koltuğa zarar vermeyecek bir temizleyici arıyorum.

Teşekkürler

Merhabalar,
Yüzleri eskimiş durumda olan koltuğumun yüzünü değiştirtmek istiyorum. Bu konuda tanıdık ve işinin ehli bir döşemeci önerebilecek var mı?
Koltuklarım ikeadan ama bir şey fark etmez herhalde diye düşünüyorum.
Ek olarak bir sorum daha var. Evimde kedi olduğu için sürekli tüy kaplanıyor koltuklarım üstü artık tüy toplayıcı yapışkan bantlar halledemiyor bu işi bende sürekli siliyorum. Ancak bir süre sonra koltukların yüzlerinde hafif renk değişimleri oldu. Yeni koltuk kaplamasını yaşadıktan sonra aynı akibeti yaşamak istemiyorum. Hem lekeleri kolayca çıkarıcak hem de koltuğa zarar vermeyecek bir temizleyici arıyorum.

Teşekkürler

Merhaba ,
Temizleyici olarak malesef bildiğim birşey yok ama bir tanıdığım özellikle ikea koltukları için farklı kumaşlarda kaplama yapıyor.
İnternet sitelerinden inceleyip dilerseniz irtibat kurabilirsiniz. http://yenikea.com/

Kumaşın tercihini iyi yapmak gerekiyor gerçekten de evde kedi varsa. Bizim de kediniz var, bütük koltuklar tüyden geçilmiyor. Kadifemsi bir kumaşı var koltukların. Hiç tavsiye etmem o tür kumaşı.

Back
X