• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk deyip geçmemeli :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
yeri gelince tv karşısındaki yatagımız olurlar
içimizi ferahlatırlar
yastıklarını renklendirsen bile yeterler değişmeye:1::1::1:
sonunda bende aldım kızlar koltuk takımımı ve mobilyamız tamamlandı :16::16::16:
$fotoğraf0014.webp
$fotoğraf0042.webp
$fotoğraf0044.webp

renk olarak teklimi bu şekilde yaptırdık ama modeli daha net die magazadaki halinide ekledim kızlar :21::21:
mor kırmızı yeşil felan renklerdende minik yastıklar atcam:32:
sayfa 2de orta sehpamız var:16:
3.sayfada da aldığım kumaş var koltuk yastıkları için :1:

Son düzenleme:
ttalım benim 1200kez söylüyorum süper olmuş ayrıca kırmızı daha bi açmış koltuğu güle güle kullan güle güle yat tepin :9::9::9::9:bizide çaya davet et emi :ssz::ssz::ssz:

ttalım benim 1200kez söylüyorum süper olmuş ayrıca kırmızı daha bi açmış koltuğu güle güle kullan güle güle yat tepin :9::9::9::9:bizide çaya davet et emi :ssz::ssz::ssz:

oyyy kurban olduğum zaten gelmesseniz fena düşceksiniz dilime:1::1::1::1:
beraber otrcas inş:42:

çok güzelmiş sıkıldıkça yastık renklerini değiştirirsin evin havası değişir :) güle güle kullanın..

çok güzelmiş sıkıldıkça yastık renklerini değiştirirsin evin havası değişir :) güle güle kullanın..

çok teşekkürler spor seçip evin havasını rahat tutmak istedim bide yastıklarla renklendimi tadından yenmes:1::1::1:
yemek odasından farklı zamanlarda alındı ama uydu:16:

Fındığımmm güle güle kullannn, daha önce söylemiştim zaten beğendiğimi, ama şimdi daha çoookkk beğendim nedense :16:
İyi günlerde oturun, yatın fln vs. :23::23::23:

Fındığımmm güle güle kullannn, daha önce söylemiştim zaten beğendiğimi, ama şimdi daha çoookkk beğendim nedense :16:
İyi günlerde oturun, yatın fln vs. :23::23::23:

ah kuzum beniiiim ben sizlen ne çay muhabbetleri ne dedikodula yapcam bu koltuklarda:1::1::1::1::1:

hayırlısı olsun küçük hatunum benimmm :)) :16: hem şık hem rahat güle güle kullanmak nasip olur inşallah canım :54:

$orta.webp
$untitled.webp
orta sehpamız marangozumuzdan hediye..açılmış hali bilgisayardan buldum aynı böle ama renk üsteki gibi evimizde sağ ve sol kısım ahşap dierleri lake yemek odam gibi:16::16:

Son düzenleme:
Back
X