koltuk derime saç boyası döküldü çıkmıyoo yardım kızlar:(((((

ask1

Hiramm annesinin ballı lokumu :))
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
2.677
51
163
kızlar koltuk derimin kenarına saç boyası döküldü siyah ne denediysem çıkmadı cif , çamaşırsuyu, aspirin, yağ çöz, kolonya çamaşır suyu bulaşık süngeriyle ovdum üstelik:5::5::5::5::5::5::43:

$IMG512.jpg işte leke bu kızlar az önce karbonat döktüm yine geçmedi:5::5::5:

yardım edicek kimse yokmu:43:

leke çıkarıcı ile çamaşır suyunu karıştırın dökün ama bekletin 1 saat hemen etki etmez

Saf alkol işine yarayacaktır...

Düzeltme:Öneri gelmiş zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
leke çıkarıcı ile çamaşır suyunu karıştırın dökün ama bekletin 1 saat hemen etki etmez

leke çıkarıcıyla çamaşrı suyunu ayrı ayrı döküp ovdum ama fayda etmedi:14: bide bekletip deniyim teşekkr ederm

tutkumavi kullanıcısından alıntı
benimde koltugum beyaz deri.lacivert kumaş boyası boyamıştı.tükenmez kalemden daha zor bir leke.amonyak aldım.sildim çıktı.]

Bunu buldum bilmiyorum arıştırdın mı ama dene istersen

Son düzenleme:
İnşallah geçmiştir canım ama Tineri de deneyebilirsin,ben olsam yine de nalbura sorardım derinin üzerinden saç boyası çıkartacağımı çünkü iki çeşit tiner oluyor (slülozik,sentetik)hangisi işe yarar bilemiyorum,bir de deride nasıl etki eder,zarar verirmi sor yine.

kızlar koltuk derimin kenarına saç boyası döküldü siyah ne denediysem çıkmadı cif , çamaşırsuyu, aspirin, yağ çöz, kolonya çamaşır suyu bulaşık süngeriyle ovdum üstelik:5::5::5::5::5::5::43:

benim koltugumdada kot lekesi mevcut benimde denemedigim yol kalmadı ama sonuç malesef çıkartamadım
sen sorununu çözebildin mi cidden merak ediyorum eger cözdüysen ne uyguladıgını sorabilirmiyim

Back