• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk ayaklarimi degistirmwk istiyorum

Marit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
478
40
118
Muş
Koltuklarimi cok seviyorum ama ayaklari metal ve parkleri ciziyor degistirp ahsap yapmak istiyorum ama istanbul da satin alabilecegim bir yer bulamadim, ankarada var ama tanesine 42 lira istedi :s lutfen bilen varza yardim etsin yeni bir eve tasinicam cok acil degistirmek lazim orda ki parklerde cizilmesin :( :30::30:

Istanbulda un kapanı eminonu o çevrelerde mutlaka bulursunuz bide mobilya tamiri yapan yerler var imalathane tarzı. Çevrenizde kendi ürettiği mobilyaları satanı birileri varsa onlarda yardımcı olur mutlaka

Koltuklarimi cok seviyorum ama ayaklari metal ve parkleri ciziyor degistirp ahsap yapmak istiyorum ama istanbul da satin alabilecegim bir yer bulamadim, ankarada var ama tanesine 42 lira istedi :s lutfen bilen varza yardim etsin yeni bir eve tasinicam cok acil degistirmek lazim orda ki parklerde cizilmesin :( :30::30:

42 milyon çok ya internette bile çelikler 5 lira. ben kardolabının altına aldım tanesi 6 liradan. daha ucuzları da var. koçtaşta var bakalibirsin. boya satan yerlerde var. nalburlarda var

Back
X